Ακρόαση άρθρου......

Η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας, της Ιφιγένειας Τσαντίλη, παρουσιάζεται στα πλαίσια του Inspire Your Life Forum by MoneyShow στο Athens Hilton την Παρασκευή, στις 15:00-16:00 στην αίθουσα Σαντορίνη 5-6.

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, για ψυχική και σωματική ανέλιξη στο Hilton στα πλαίσια του Inspire your Life Forum by MoneyLife 2016.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στις 3 μμ - 4 μμ να πάρετε μέρος στη βιωματική εμπειρία που περιλαμβάνει ηχοθεραπεία και χοροθεραπεία, η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας, ώστε να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας και την ομάδα σας με θετική ενέργεια, ευεξία και ανθεκτικότητα. Ελευθερωθείτε και κινηθείτε ελεύθερα για να βρείτε την αυθεντικότητά σας.


Έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα ότι έχει θεραπευτικά αποτελέσματα σε μικρές και μεγαλύτερες ομάδες πληθυσμού και βοηθάει στην εναρμόνιση με τον εσωτερικό μας κόσμο ιδιαίτερα σε περιόδους έντασης και ομαδικής θλίψης.


H Σπέιρα της Θετικής Ενέργειας είναι ένα σύνθετο θεραπευτικό μοντέλο, που ξεκίνησε ως χοροθεραπευτική πρόταση και τώρα έχει ενσωματώσει και την μουσικοθεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα. Λειτουργεί ως αντιστάθισμα στην κρίση που περνάει η κοινωνία και μπορεί να εφαρμοστεί και ως Ελληνική πρόταση σε όλο τον κόσμο γιατί η γλώσσα του χορού και της μουσικής είναι διεθνής. Βασίζεται στη θεωρία Gestalt, στη Θετική Ψυχολογία, στη Νευροφυσιολογία και είναι εμπνευσμένη από το πανάρχαιο σύμβολο της σπείρας του Αρχιμίδη, τα Πολιτικά του Αριστοτέλη, τη θεωρία του αστροφυσικού Stephen Hawking για τις μαύρες τρύπες (Hawking Radiation) και τη στροβιλιζόμενη κίνηση από την πρωτόγονη μορφή της μέχρι τον σύγχρονο χορό.


Ελάτε να βιώσετε την ολότητα μέσα σας και να μεταφέρετε θετικότητα στους γύρω σας!


Σας περιμένουμε με χαρά, η εισηγήτρια Ιφιγένεια Τσαντίλη, M.Sc. Ψυχολογίας και ΜΜΕ και ο ηχοθεραπευτής Gong Master Νίκος Αθανασίου της σχολής Don Conreaux Gong Yoga of Holistic Resonance, ο οποίος θα φέρει μαζί του τα μεγάλα gong της Γης και του Ήλιου για να μας εναρμονίσει. Συμπράττει μαζί μας ο ηχοθεραπευτής κατά Peter Ηess, Κωνσταντίνος Μαρουσόπουλος με Θιβετιανές ηχογαβάθες.


Μέσα στην περιστροφή του χρόνου και του χώρου εξελισσόμαστε και saw περιμένουμε αυτή την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, στις 15:00-16:00 στην αίθουσα Σαντορίνη 5-6, στο Athens Hilton

Ελάτε να γίνουμε μια φωτεινή, ορατή, νέα δύναμη αρμονίας και αγάπης!!!
Για περισσότερες πληροφορίες: www.spiral-of-positive-energy.com.
Στο τηλέφωνο 6946704777 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσηΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ζητήματα Ηθικής και Δεοντολογίας στην Άσκηση της Ψυχοθεραπείας
Κύκλος Σεμιναρίων για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας | Γενική είσοδος: 35 ευρώ

Θεματικές Ενότητες: Διπλές σχέσεις θεραπευτή – θεραπευόμενου | Ψυχική ανθεκτικότητα του θεραπευτή | Υπέρβαση – παραβίαση ορίων στην ψυχοθεραπευτική σχέση | Ειδικές προκλήσεις στην ψυχοθεραπεία | Ζητήματα ηθικής και δεοντολογίας | Διαχείριση εξω-θεραπευτικών πληροφοριών | Διατήρηση και άρση του απορρήτου

Ιφιγένεια Τσαντίλη: Επικοινωνιολόγος, με μεταπτυχιακές σπουδές "Ψυχολογίας και ΜΜΕ" στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δημοσιογράφος- παρουσιάστρια τόσο στην ιδιωτική όσο και στη κρατική τηλεόραση. Έχει επίσης πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Καθηγήτριας Χορού από την Ανωτέρα Επαγγελματική Σχολή Μοριάνοβ. Σήμερα, ασχολείται με συνεντεύξεις καταξιωμένων προσωπικοτήτων της τέχνης, της επιστήμης και του πνεύματος και τις προβάλλει σε ξένα διαδικτυακά. Παράλληλα ως ανεξάρτητη δημοσιογράφος καταγράφει την επικαιρότητα και προβάλλει τις ιδέες καταξιωμένων προσωπικοτήτων της τέχνης, της επιστήμης και του πνεύματος μέσω συνεντεύξεών τους σε ξένα διαδικτυακά μέσα και συνέδρια, στην πολιτική εφημερίδα POLITISONLINE, στην οποία έχει τη στήλη "Ιφιγένεια εν Αθήναις" και στο κανάλι του ΟΤE tv Body IN Balance που παρουσιάζει την εκπομπή ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Βάσια Σαμαρά

Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας. Επιμέλεια άρθρων, μεταφράσεις.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr