Τα παρακάτω τρία ερωτηματολόγια θα χρησιμοποιηθούν για μία ποσοτική έρευνα σχετικά με το πως η συναισθηματική νοημοσύνη επηρεάζει την αυτο-αποτελεσματικότητα, πως η ενσυναίσθηση επηρεάζει την αυτο-αποτελεσματικότητα, αν η συναισθηματική νοημοσύνη επηρεάζει την ενσυναίσθηση. Και τέλος αν το γένος του ψυχοθεραπευτή παίζει κάποιον σημαντικό ρόλο.

Πληροφορίες για το ερωτηματολόγιο

Η έρευνα αυτή βασίζεται σε ψυχοθεραπευτές ανεξαρτήτως σχολής και εμπειρίας. Η συμμετοχή είναι εθελοντική και η διαδικασία είναι ανώνυμη. Παρακάτω θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε έναν κωδικό όπου είναι ξεχωριστός για τον καθένα. Με αυτόν τον κωδικό διατηρείται η ανωνυμία αλλά μπορείτε να ζητήσετε να αποσύρετε την συμμετοχή σας εντός δύο εβδομάδων από την στιγμή που συμπληρώσατε τα ερωτηματολόγια.

Ακολουθήστε το σύνδεσμο προκειμένου να συμμετέχετε στην έρευνα: Έρευνα σχετικά με την συναισθηματική νοημοσύνη, την ενσυναίσθηση και την αυτο-αποτελεσματικότητα

 

Σημείωση: Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας.

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr