Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:
Μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στη Χίο, με ειδικότητα:  Παιδοψυχίατρος με τίτλο σπουδών Π.Ε. (μερικής απασχόλησης).

Η συνεργασία θα έχει την μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και δυνατότητα ανανέωσης. Η συνεργασία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο 2019.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

  • Αίτηση Υποψηφιότητας
  • Φωτοαντίγραφα Πτυχίων 
  • Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος 
  • Βιογραφικό Σημείωμα 
  • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Βεβαίωση Εγγραφής σε Ιατρικό Σύλλογο
  • Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

Θα συνεκτιμηθεί η κλινική εμπειρία σε συναφές πλαίσιο εργασίας (ιατροπαιδαγωγική δομή) καθώς και στην αποκατάσταση αναπτυξιακών διαταραχών σε παιδιά και εφήβους.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών, θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ. Επίσης στους υποψηφίους που τελείωσαν την ειδικότητα και είναι σε αναμονή έκδοσης του τίτλου επίσημα δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης αίτησης πρόσληψης με τα δικαιολογητικά που έχουν και δύναται να το καταθέσουν αργότερα συμπληρωματικά. 

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Αιτήσεις 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος ΤΚ 82131, καθημερινά 1:30 μ.μ - 9:30 μ.μ με τίτλο: ΘΕΣΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ (ΧΙΟΣ), από τη δημοσίευση της παρούσης έως 30/5/2019.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου καθημερινά 1:30 μ.μ -9:30 μ.μ στο τηλέφωνο 22710 20000.