Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr

Ζητείται ψυχολόγος ή σύμβουλος ψυχικής υγείας για να πλαισιώσει την υπάρχουσα ομάδα της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr. Συγκεκριμένα, η θέση αφορά την επιμέλεια, συγγραφή και μετάφραση άρθρων ψυχολογίας, ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο στο συγκεκριμένο αντικείμενο αλλά περιλαμβάνει ένα ευρύτερο φάσμα εργασιών που αφορούν την ανάδειξη θεμάτων ψυχολογίας και ψυχικής υγείας και γενικότερα τη διαχείριση του Portal.

Απαραίτητα προσόντα

  • Εξαιρετική ικανότητα στο γραπτό λόγο
  • Πολύ μεγάλη άνεση στη χρήση Social media / Διαδικτύου
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας

Η θέση εργασίας είναι μερικής απασχόλησης και τα γραφεία μας βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη.

Υπό προυποθέσεις, η εργασία μπορεί να διεκπαιρεώνεται εξ αποστάσεως, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση, απαιτείται να προηγηθεί εκπαίδευση στα γραφεία μας διάρκειας 3-4 εβδομάδων.

Αποστολή βιογραφικών στο info @psychology.gr

Σημείωση: η θέση εργασίας έχει καλυφθεί.

 

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση σε όλη την αρθρογραφία καθώς και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα που αφορούν την επικαιρότητα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.

0
Shares