H ΕΣΤΙΑ προκηρύσσει μία θέση για την πρόσληψη Ψυχολόγου για την υπηρεσία Πρώιμης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής και καλεί τα ενδιαφερόμενα άτομα που πληρούν τα κριτήρια να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Ψυχολογίας
  • Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  • Μετεκπαίδευση στη Συμβουλευτική Ψυχολογία
  • Προϋπηρεσία στη συμβουλευτική γονέων και προγράμματα πρώιμης παρέμβασης
  • Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας και χρήσης Η/Υ
  • Εκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή

Επιθυμητά προσόντα:

  • Επαγγελματική εμπειρία στη νοητική αναπηρία (άτομο και οικογένεια)
  • Εκπαίδευση και εμπειρία στη χορήγηση αξιολογητικών εργαλείων σε παιδιά (WISC)

Ο/Η Ψυχολόγος εργάζεται με πλήρη απασχόληση, πενθήμερο και ωράριο 10-6μμ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής βιογραφικών σημειωμάτων ορίζεται η Τρίτη 8 Μαρτίου 2022.

Τα βιογραφικά σημειώματα θα αποστέλλονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο: «Υποβολή βιογραφικού για τη θέση Ψυχολόγου».

Λίγα λόγια για την Εστία:

Στην καρδιά του Νέου Ψυχικού, στην οδό Σόνιας Νικολακοπούλου, βρίσκεται η Εστία, ένα «σχολείο» διαφορετικό από όλα τ’ άλλα.

Από το 1982, η «Εστία» δεν εκπαιδεύει απλά μαθητές αλλά φροντίζει ολιστικά και εφ’ όρου ζωής ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους με νοητική υστέρηση. Με τα εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης εκπαιδεύει κάθε χρόνο πάνω από 80 παιδιά με νοητική υστέρηση να αναπτύξουν διάφορες δεξιότητες.

Με την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ένταξης και την οργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων, επιτυγχάνει την ισότιμη συμμετοχή των ανθρώπων της στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Σε συνεργασία με εταιρείες που έχουν αναπτύξει εταιρική κοινωνική ευθύνη, τοποθετεί τους νέους σε θέσεις εργασίας και τους υποστηρίζει μέσα από ειδική Υπηρεσία.

Παράλληλα, η «Εστία» προχώρησε στην ανέγερση ενός δικτύου Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για να προσφέρει μια ασφαλή και αξιοπρεπή στέγαση στα παιδιά της και μια ανάσα στους γονείς αυτών. Λειτουργεί ήδη τρεις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Η Εστία διοικείται από 7μελές ΔΣ, απασχολεί 45 εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων (επιστημονικό, εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό) και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο 200 εθελοντών κάθε χρόνο.