Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη ενός ψυχολόγου.

 Απαιτούμενα προσόντα - κριτήρια:

  • Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Ψυχολογία
  • Μεταπτυχιακός/ή φοιτητής/τρια Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) στην Ψυχολογία
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Γ2/C2)

Συνεκτιμώμενα πρόσθετα προσόντα - κριτήρια:

  • Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

α) επεξεργασίας κειμένων,

β) υπολογιστικών φύλλων και

γ) υπηρεσιών διαδικτύου

Η πρόσληψη για τη θέση ψυχολόγου γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μέτρον Φιλοξενίας» με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 07-10-2022. Η σύμβαση δύναται να παραταθεί έως την ημερομηνία λήξης του έργου 07/10/2023 (σε περίπτωση παράτασης μέχρι τη λήξη αυτής) και εντός των εγκεκριμένων ορίων του προϋπολογισμού του.

Η υποβολή των προτάσεων και λοιπών δικαιολογητικών από τα ενδιαφέροντα άτομα θα γίνεται είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε με φυσική παρουσία είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημιούπολη, 54124, Θεσσαλονίκη ώρες 11:00-13:00, έως τις 01/04/2022 και ώρα 13:00, και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από τη Γραμματεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310-996428, ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής προτάσεων μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στο τηλέφωνο 2310-995230.