Το Τμήμα Κοινωνιολογίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο: «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2023 2024 στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών», προσκαλεί Νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος, να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για 3 θέσεις Εντεταλμένων Διδασκόντων σε ένα (1 ) μόνο από τα Επιστημονικά Πεδία που έχουν οριστεί από το Τμήμα Koινωνιολογίας /Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάθε ωφελούμενος οφείλει να διδάξει αυτοδύναμα όλα τα μαθήματα που έχουν οριστεί στο συγκεκριμένο Επιστημονικό Πεδίο και είναι ενταγμένα στο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, όπως αυτά περιγράφονται στο Παράρτημα ΙI της πρόσκλησης.

Τίτλοι μαθημάτων ανα επιστημονικό πεδίο

1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

  • Θεωρία της Ιδεολογίας
  • Κοινωνία, Μ.Μ.Ε. και κοινή γνώμη

2ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ «ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

3ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ «ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

  • Κοινωνιολογία δικαίου: θεωρητικές υποθέσεις και ερευνητικές τεχνικές
  • Ανισότητες & δίκαιο

Η υποβολή του φακέλου του/της υποψηφίου/ας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους :

  • Ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορά (courier)
  • Με κατάθεση στη Γραμματεία του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α.
  • Με κατάθεση ηλεκτρονικά, και συγκεκριμένα μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email secr @soc.uoa.gr

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται το αργότερο η 19η Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14.00 μ.μ.

Η κατάθεση στη γραμματεία του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. γίνεται όλες τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες λειτουργίας της. (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 11.00-13.00).