Άρθρα του Ειδικού Συνεργάτη

Σοφία Τουμανίδου

sofia toumanidou 02Μέλος της Διαχειριστικής ομάδας του PSYCHOLOGY.GR.
Επιμέλεια άρθρων, Υποστήριξη συνεργατών.

Το Τμήμα Ψυχολογίας, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προκηρύσσει την πλήρωση θέσης Εντεταλμένου Διδάσκοντα/ουσας του Τμήματος Ψυχολογίας.

Το MDA Ελλάς είναι ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις που ιδρύθηκε στην Αθήνα, τον Ιανουάριο του 2000, με σκοπό να βοηθήσει ολιστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Η ΑµΚΕ «Ευρωπαϊκή Κοινωνία, Πολιτική Έκφραση, Θεσμοί» έχει αναλάβει τη λειτουργία μίας Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων. Στο πλαίσιο αυτό προκηρύσσει θέση εργασίας Ψυχολόγου.

Η ΑµΚΕ «Ευρωπαϊκή Κοινωνία, Πολιτική Έκφραση, Θεσμοί» έχει αναλάβει τη λειτουργία Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων. Στο πλαίσιο αυτό προκηρύσσει θέση εργασίας Κοινωνικού Λειτουργού.

Το Θ.Π.Κ. Πατρών «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» προκηρύσσει την πλήρωση μιας (1) θέσης Προϊσταμένου/ης Ψυχοπαιδαγωγικής Υπηρεσίας, πλήρους απασχόλησης.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα