Ο επόμενος εκπαιδευτικός κύκλος της εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders με δυνατότητα διαδικτυακής εκπαίδευσης ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα και στις 21 Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).

Την εκπαίδευση μπορείτε να παρακολουθήσετε Δια Ζώσης ή/και Διαδικτυακά όπως και OnDemand.

Δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Practitioner on Eating Disorders & Obesity στην Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr

Παρακολούθησαν την εκπαίδευση και είπαν...

Η εκπαίδευση στο ΚΕΑΔΔ αποτέλεσε μία εμπειρία ζωής! Επαγγελματίες με ήθος, πολύ γνώση και πάθος για τη δουλειά τους! Αναμφίβολα πηγή έμπνευσης όλοι οι εισηγητές! Ευχαριστώ θερμά για όλα τα εργαλεία που απέκτησα, για το δίκτυο συνεργατών που ανέπτυξα και πάνω από όλα για το γνώθι σαυτόν! Κάθε μάθημα ξεχωριστά δεν αποτελούσε παροχή μίας στείρας πληροφορίας, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι προβληματισμού και σκέψης μέσα από τον βιωματικό χαρακτήρα του! Τέλος, αξίζει ένα ακόμα ευχαριστώ για την ευκαιρία παροχής τόσο υψηλού επιπέδου σπουδών εξ' αποστάσεως! Θα σας έχω πάντα στη καρδιά μου για όλα όσα μου προσφέρατε και εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας με το ίδιο πάθος!

Φραγκάκη Κωνσταντίνα, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια στα Χανιά Κρήτης

Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι αλληλεπίδρασης με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, την ίδια θέληση, τον ίδιο στόχο και σκοπό μαζί σου. Δεν μπορεί από το να είναι στο εξής αυτοί οι άνθρωποι κομμάτι της εξέλιξης σου και να έχεις πάντα τη θέληση να προσφέρεις ό,τι μπορείς για αυτούς όποτε το χρειαστούν. Οι δάσκαλοι μας ήταν ο ορισμός του «δασκάλου». Μας έδειξαν τον δρόμο αλλά ποτέ δεν μας είπαν τι να δούμε... Ευχαριστώ, που το έζησα…

Κατσαβέλης Νεκτάριος, Διαιτολόγος στη Θεσσαλονίκη

Το 2015 τον Ιούλιο ολοκλήρωσα το πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΚΕΑΔΔ. Το πρόγραμμα, δεν σου προσφέρει απλά ένα χαρτί εξειδίκευσης στις διατροφικές διαταραχές και στην παχυσαρκία, αλλά και πραγματικές γνώσεις. Οι καθηγητές δεν είναι απλά καθηγητές, είναι επαγγελματίες και αυτό οδηγεί στην μεταφορά πραγματικής γνώσης και όχι απλά μιας τυποποιημένης θεωρίας, κάτι εξαιρετικά σημαντικό καθώς αν η θεωρία δεν συνδέεται με την πράξη δεν μπορεί να φανεί χρήσιμη. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι πετυχημένη επειδή αποτελείται από διάφορες ειδικότητες επαγγελματιών, κάτι που είναι απαραίτητο να συμβαίνει και στην πράξη, ειδικότερα για την αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών.

Ως Κλινικός Ψυχολόγος νιώθω τρομερά τυχερή που έχω ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη εκπαίδευση, καθώς έχω στα χέρια μου πάμπολα εργαλεία, με τα οποία μπορώ να κατανοήσω πολύ καλύτερα και βαθύτερα το πλαίσιο των συμπτωμάτων της διατροφικής διαταραχής, ενώ πολλές φορές τείνω να τα προσαρμόζω και σε άλλες περιπτώσεις εκτός διατροφικών θεμάτων.

Η γνώση που απέκτησα αποκλειστικά από την εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ αφορά τη σωστή ισορροπημένη διατροφή, κάτι που έχω πάντοτε υπόψη μου, καθώς η μη ισορροπημένη διατροφή επηρεάζει άμεσα τη ψυχολογία και οδηγεί σε πάμπολλα συμπτώματα που πολλές φορές συμβάλλουν σε ένα φαύλο κύκλο στο στρες, στην κατάθλιψη, στις κρίσεις πανικού και σε άλλα. Παρόλο που ασχολούμαι πολύ με την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, αν κάποια μέρα αλλάξω κατεύθυνση, είμαι σίγουρη πως το ό,τι απέκτησα από το ΚΕΑΔΔ θα μου είναι πάντοτε χρήσιμο!

Κωνσταντίνου Υβόνη, Κλινικός Ψυχολόγος

Πλατφόρμα WebEx

Η διαδικτυακή αναμετάδοση γίνεται μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας WebEx με πεντακάθαρη εικόνα και ήχο σε ταυτόχρονη προβολή των διαφανειών και των παρουσιάσεων στην οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ έχετε άμεση αλληλεπίδραση τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους σπουδαστές που παρακολουθούν την εκπαίδευση δια ζώσης, όπου μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Κάθε εκπαιδευτική ημέρα βιντεοσκοπείται και μπορείτε να την παρακολουθήσετε 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου.

keadd online 2019

Εγγραφές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το ΚΕΑΔΔ στην προσπάθειά του να οργανώσει εγκαίρως το πρόγραμμα και τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των μαθημάτων, παρέχει σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος του συνολικού προγράμματος για όσους επιθυμούν να κλείσουν εγκαίρως τη θέση τους στην εκπαίδευση.

Early Bird Registration

Αθήνα: έως 30/11/2019
Θεσσαλονίκη: έως 21/03/2020

Κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες:
Επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕΑΔΔ στο τηλέφωνο 210-2718360, Δευτέρα με Πέμπτη 11πμ-7μμ και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.