Master Practitioner

Ο επόμενος εκπαιδευτικός κύκλος της εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders με δυνατότητα διαδικτυακής εκπαίδευσης ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα και στις 21 Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).

Την εκπαίδευση μπορείτε να παρακολουθήσετε Δια Ζώσης ή/και Διαδικτυακά όπως και OnDemand.

Δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Practitioner on Eating Disorders & Obesity στην Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr

Παρακολούθησαν την εκπαίδευση και είπαν...

Η εκπαίδευση στο ΚΕΑΔΔ αποτέλεσε μία εμπειρία ζωής! Επαγγελματίες με ήθος, πολύ γνώση και πάθος για τη δουλειά τους! Αναμφίβολα πηγή έμπνευσης όλοι οι εισηγητές! Ευχαριστώ θερμά για όλα τα εργαλεία που απέκτησα, για το δίκτυο συνεργατών που ανέπτυξα και πάνω από όλα για το γνώθι σαυτόν! Κάθε μάθημα ξεχωριστά δεν αποτελούσε παροχή μίας στείρας πληροφορίας, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι προβληματισμού και σκέψης μέσα από τον βιωματικό χαρακτήρα του! Τέλος, αξίζει ένα ακόμα ευχαριστώ για την ευκαιρία παροχής τόσο υψηλού επιπέδου σπουδών εξ' αποστάσεως! Θα σας έχω πάντα στη καρδιά μου για όλα όσα μου προσφέρατε και εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας με το ίδιο πάθος!

Φραγκάκη Κωνσταντίνα, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια στα Χανιά Κρήτης

Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι αλληλεπίδρασης με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, την ίδια θέληση, τον ίδιο στόχο και σκοπό μαζί σου. Δεν μπορεί από το να είναι στο εξής αυτοί οι άνθρωποι κομμάτι της εξέλιξης σου και να έχεις πάντα τη θέληση να προσφέρεις ό,τι μπορείς για αυτούς όποτε το χρειαστούν. Οι δάσκαλοι μας ήταν ο ορισμός του «δασκάλου». Μας έδειξαν τον δρόμο αλλά ποτέ δεν μας είπαν τι να δούμε... Ευχαριστώ, που το έζησα…

Κατσαβέλης Νεκτάριος, Διαιτολόγος στη Θεσσαλονίκη

Πλατφόρμα WebEx

Η διαδικτυακή αναμετάδοση γίνεται μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας WebEx με πεντακάθαρη εικόνα και ήχο σε ταυτόχρονη προβολή των διαφανειών και των παρουσιάσεων στην οθόνη του υπολογιστή σας, ενώ έχετε άμεση αλληλεπίδραση τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους σπουδαστές που παρακολουθούν την εκπαίδευση δια ζώσης, όπου μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Κάθε εκπαιδευτική ημέρα βιντεοσκοπείται και μπορείτε να την παρακολουθήσετε 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού Σαββατοκύριακου.

Εγγραφές στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το ΚΕΑΔΔ στην προσπάθειά του να οργανώσει εγκαίρως το πρόγραμμα και τις καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των μαθημάτων, παρέχει σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος του συνολικού προγράμματος για όσους επιθυμούν να κλείσουν εγκαίρως τη θέση τους στην εκπαίδευση.

Early Bird Registration έως και 40%

Αθήνα: έως 30/11/2019
Θεσσαλονίκη: έως 21/03/2020

Κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες:
Επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΚΕΑΔΔ στο τηλέφωνο 210-2718360, Δευτέρα με Πέμπτη 11πμ-7μμ και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαίδευση Δια Ζώσης

athens real life2019 thessaloniki real life2020 

 

 

 

 

 

 

Εκπαίδευση Online

athens online2019

thessaloniki online2020

Σχετικά άρθρα

Πρώτα σε πωλήσεις βιβλία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :
0
Shares