Το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου» - Ψ.Ν.Θ., Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για θέματα ψυχικής υγείας καθώς και ιατρική συμβουλευτική/υποστήριξη στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού για τις κοινωνικά σημαντικές ασθένειες, όπως ψυχιατρικές, νευρολογικές και καρδιολογικές.

Η δράση θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στην Πλατεία Αριστοτέλους (συμβολή με οδό Βας. Ηρακλείου) ως κάτωθι:

10:00πμ-15:00μμ: Τα Κέντρα Ψυχικής Υγείας Κεντρικού & Δυτικού & Βορειοδυτικού Τομέα της Οργανικής Μονάδας Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης θα παρέχουν ενημέρωση για τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας στην κοινότητα.

15:00μμ-20:00μμ: Το προσωπικό του «Παρατηρητηρίου/Observatory» του έργου με το ακρωνύμιο «Equal2Health» του Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V –A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020» θα παρέχει ιατρική συμβουλευτική/υποστήριξη στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού για τις σημαντικές ασθένειες, όπως ψυχιατρικές, νευρολογικές και καρδιολογικές.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης και ο χώρος παραχωρήθηκε δωρεάν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Έλα να ενημερωθείς από τους ειδικούς στην ψυχική υγεία για τις υπηρεσίες τους στην κοινότητα.

  • Κέντρο Ψ.Υ. Κεντρικού Τομέα
  • Κέντρο Ψ.Υ. Δυτικού Τομέα
  • Κέντρο Ψ.Υ. Βορειοδυτικού Τομέα

της Οργανικής Μονάδας, Ψυχιατρικό Νοσοσκομείο Θεσσαλονίκης