Το αγαπημένο πρόγραμμα Life Skills, του Believe in You, κάνει relaunch για 7η συνεχή χρονιά σε νέα μορφή. Για πρώτη φορά, στις 02/02/2022, εγκαινιάζεται το “Life Skills Experience Program” με εισηγήτρια την δημιουργό του Believe in You, εκπαιδεύτρια, coach και συγγραφέα, Εύη Ξυραφά.

Θέλετε να αποκτήσετε επαφή με τον εαυτό σας και να χτίσετε αυτοπεποίθηση;
Να μάθετε να ελέγχετε το άγχος και να νιώθετε γαλήνη και δύναμη;
Να διεκδικείτε αποφασιστικά ή να επικοινωνείτε αποτελεσματικά;

Όλα αυτά είναι εφικτά, μέσα από τη συμμετοχή σας στο “Life Skills Experience Program”.

Αξιοποιώντας το feedback από τα Life Skills Bootcamp που υλοποιήθηκαν το 2021, λανσάρουμε το νέο πρόγραμμα “Life Skills Experience Program” σε νέα βελτιωμένη εκδοχή. Ένα πρόγραμμα αυτοβελτίωσης, που πραγματικά μπορεί να σου αλλάξει για πάντα τον τρόπο σκέψης και δράσης.

Γιατί με αφορά το Life Skills Experience Program;

Αν αυτή την περίοδο ζορίζεστε συναισθηματικά, τότε χρειάζεστε τόνωση της ψυχολογίας σας και εκπαίδευση στη συναισθηματική νοημοσύνη.
Αν νιώθετε φόβο και άγχος με όλα αυτά που συμβαίνουν και θέλετε να δυναμώσετε πνευματικά, τότε χρειάζεστε θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση, μέσα από το Life Skills.
Αν έχετε βαρεθεί να σας καταπιέζουν οι άλλοι, γιατί δεν λέτε όχι και δεν τους οριοθετείτε, τότε χρειάζεται να μάθετε να διεκδικείτε.
Αν τέλος, αισθάνεστε απογοητευμένοι σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας, ήρθε η ώρα να θέσετε στόχους και να τους κυνηγήσετε με πίστη και πρόγραμμα.

Τι κάνει το Life Skills Experience Program να ξεχωρίζει;

Το Life Skills Experience Program είναι ένα πρόγραμμα 6 εβδομάδων, που υπόσχεται να φέρει την αλλαγή στη ζωή σας, που τόσο επιθυμείτε.

Σε κλίμα ομάδας, με συνδυασμό εκπαίδευσης και coaching, οι συμμετέχοντες επικοινωνούν, αλληλεπιδρούν και αλληλοϋποστηρίζονται, με στόχο την ενδυνάμωση του καθενός για την υλοποίηση των στόχων του.

Αυτό που διαφοροποιεί το Life Skills Experience σε σχέση με οποιοδήποτε πρόγραμμα αυτοβελτίωσης που υπάρχει, είναι το ότι προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες, που αφήνει τόσο γλυκιά γεύση που δεν θέλουν να τελειώσει. Σε ένα ευχάριστο κλίμα, που ο καθένας αισθάνεται ασφάλεια να εκφραστεί και να μοιραστεί αυτά που τον απασχολούν, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν βιωματικά τις 10 δεξιότητες ζωής.

Ποιές είναι οι 10 βασικές δεξιότητες ζωής

  • Θετική σκέψη
  • Αυτοπεποίθηση
  • Διαχείριση άγχους
  • Συναισθηματική νοημοσύνη
  • Επικοινωνία
  • Γλώσσα σώματος
  • Διεκδικητικότητα
  • Διαπραγματεύσεις
  • Στοχοθεσία
  • Διαχείριση χρόνου

Οι 10 δεξιότητες είναι τόσο αλληλένδετες μεταξύ τους, που η μία οδηγεί στην άλλη και η άλλη χτίζει στην άλλη. Σαν τα κομμάτια ενός παζλ που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη εικόνα, έτσι και τα life skills συνθέτουν μια ολοκληρωμένη ζωή. Μια ζωή με νόημα, που σε γεμίζει χαρά και σε οδηγεί στην αυτοεκπλήρωση.

Μεθοδολογία του προγράμματος

Διάλογος
Βιωματικές ασκήσεις
Group coaching
Στοχευμένες ασκήσεις με βάση τις ανάγκες του καθενός
Παρουσιάσεις powerpoint
Ομαδικές εργασίες
Νευρογλωσσικός προγραμματισμός

Bonus του προγράμματος

10 podcast για τις 10 βασικές δεξιότητες ζωής. Είναι μισάωρες ηχογραφημένες εκπομπές όπου η Εύη Ξυραφά απαντάει σε πρακτικές ερωτήσεις για τα life skills.

To βιβλίο της Εύης Ξυραφά με τίτλο “Θέλω-Πιστεύω-μπορώ: Τα 3 κλειδιά της ζωής”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Ένα πλάνο προσωπικής ανάπτυξης για να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε τους στόχους της χρονιάς.

Μαγνητοσκοπημένα μαθήματα, που αποστέλλονται στο email σας, εφόσον δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποια συνάντηση.

Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία του Life Skills Experience και να βάλετε σε νέα τροχιά τη ζωή σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή.

Προσφορές:  Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ δύο προσφορών:
Α) Πληρωμή 350€ εφάπαξ έως 14/1/22
Β) Πληρωμή 450€ σε δύο δόσεις έως 14/1/22 και 15/2/22 αντίστοιχα

Εάν επιλέξετε πληρωμή με κάρτα ή Paypal η συμμετοχή σας ισχύει αυτόματα. Εάν επιλέξετε κατάθεση σε τράπεζα θα λάβετε στο email σας τους τραπεζικούς λογαριασμούς και η συμμετοχή σας ισχύει αφού μας αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αποδεικτικό της κατάθεσης και επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας.

Δωρεάν συνάντηση γνωριμίας με την Εύη Ξυραφά

Αν το σκέφτεστε, αλλά κάτι σας προβληματίζει, δεν έχετε παρά να το συζητήσετε μαζί μας. Εφόσον μπορούμε, θα σας προτείνουμε κάθε ευέλικτη λύση για να είναι εφικτή η συμμετοχή και για εσάς. Δεν έχετε παρά να στείλετε email στην ομάδα του Believe in You στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2106128281 και 6974781051 για οποιαδήποτε απορία και υποστήριξη. Τέλος, μπορείτε να κλείσετε δωρεάν μια συνάντηση με την Εύη Ξυραφά και να σας καθοδηγήσει κατά πόσο αυτό το πρόγραμμα είναι το κατάλληλο fit για εσάς.

Δεσμευόμαστε για τα αποτελέσματα του προγράμματος στη ζωή σας και γι’ αυτό θέλουμε όσοι δηλώνουν συμμετοχή να είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αποφασισμένοι να δουν αλλαγή στη ζωή τους. Μόνο τότε αξίζει να αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή, για να έχετε τα αποτελέσματα που υπόσχεται το Life Skills.

Το 2022 ήρθε και μαζί με αυτό και η ευκαιρία για να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε στη ζωή σας. Το Life Skills Experience Program ξεκινάει στις 02/02/2022 και προσφέρει τα εφόδια και την υποστήριξη που χρειάζεστε. Εσείς θα είστε στη νέα ομάδα;