Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις θεωρίες και τις πρακτικές εφαρμογές των μεθόδων και των τεχνικών της Συστημικής προσέγγισης.

Περιλαμβάνει εκπαίδευση σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο. Διαρκεί τρία χρόνια για την λήψη του διπλώματος στην Συστημική Συμβουλευτική, ενώ η ολοκλήρωση και του τέταρτου έτους φοίτησης οδηγεί στην χορήγηση διπλώματος στην Συστημική Ψυχοθεραπεία.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία

Απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (Ψυχολόγοι, Ψυχίατροι, Κοινωνικοί Λειτουργοί και Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας) και σε σπουδαστές των προαναφερθέντων κλάδων, οι οποίοι επιθυμούν:

α) να αποκτήσουν ολοκληρωμένες, υψηλού επιπέδου γνώσεις στον τομέα της συστημικής συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας
β) να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες στην εφαρμογή των αντίστοιχων μεθόδων και τεχνικών
γ) να εργαστούν στον κλάδο της Συστημικής Συμβουλευτικής ή και Ψυχοθεραπείας με αναγνώριση από Ελληνικές και Ευρωπαϊκές Εταιρείες.

Περισσότερες Πληροφορίες για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Το εν λόγω πρόγραμμα (τριετές) είναι εγκεκριμένο από την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι απόφοιτοι του τμήματος έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν αυτόματα ως τακτικά μέλη στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής (Ε.Ε.Σ.) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής (E.A.C.).

Επίσης, οι απόφοιτοι του τμήματος έχουν την δυνατότητα να λάβουν την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Συμβούλου (European Certificate of Counsellor Accreditation) από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Συμβουλευτικής (E.A.C.) Η Ευρωπαϊκή πιστοποίηση συμβούλου δίνει την δυνατότητα άσκησης του επαγγέλματος σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Διάρκεια προγράμματος: Τρία ή/και τέσσερα έτη σπουδών
Κόστος συμμετοχής : 1.900€ ανά έτος , ειδική τιμή για Φοιτητές/ Άνεργοι/ Εφάπαξ πληρωμή 1.700€

Τμήματα δια ζώσης παρακολούθησης αλλά και τμήματα διαδικτυακής παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και ανάλυση της δομής του προγράμματος μεταβείτε στο PORTAL ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ EDU.PSYCHOLOGY.GR

Για απευθείας επικοινωνία με τον φορέα του προγράμματος, καλέστε:  2108219210