Dandapani: O συγγραφέας του βιβλίου «Η δύναμη της προσήλωσης» για πρώτη φορά στην Αθήνα 17 Οκτωβρίου 2023 | Δαΐς Πολυχώρος Εκδηλώσεων

Είστε έτοιμοι για την πιο συναρπαστική life changing εμπειρία;

O Dandapani, ένας από τους κορυφαίους ομιλητές παγκοσμίως σχετικά με το life/work balance, έρχεται στην Αθήνα στις 17 Οκτωβρίου για το συνέδριο «The Power of Unwavering Focus» (ΔΑΪΣ Πολυχώρος Εκδηλώσεων), με σκοπό να μοιραστεί με το ελληνικό κοινό ένα μυστικό που κατέχουν επιτυχημένα στελέχη, επιχειρηματίες και κορυφαίοι αθλητές σε όλο τον κόσμο.

Το 3ωρο διαδραστικό masterclass του Dandapani έχει δημιουργηθεί ειδικά για να βοηθήσει στην επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών στόχων μέσω της αυτοσυγκέντρωσης, της αποτελεσματικής διαχείρισης του εργασιακού άγχους και της προσήλωσης.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για το συνέδριο, τον κεντρικό ομιλητή, καθώς και άλλους ομιλητές θα ανακοινωθούν προσεχώς στο www.Dandapaniforum.gr

Πώς σε έναν κόσμο που αποσπά την προσοχή μας μπορούμε να κρατήσουμε τα μάτια μας στον στόχο;

Το βιβλίο του «The Power of Unwavering Focus»- Η δύναμη της προσήλωσης κυκλοφόρησε φέτος και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Διόπτρα και ήδη έχει μεταφραστεί σε 23 γλώσσες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο «Η δύναμη της προσήλωσης».

dioptra dinami prosilosisΤο άγχος, η ανησυχία και ο φόβος είναι οι μάστιγες της εποχής και συμβάλλουν όχι μόνο σε ψυχολογικά προβλήματα αλλά και στην εμφάνιση σωματικών παθήσεων, όπως η καρδιακή νόσος και η παχυσαρκία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο συγγραφέας στο διαφωτιστικό και περιεκτικό καινούριο βιβλίο του, μόνο με την κατάκτηση και τον έλεγχο της δεξιότητας της εστίασης μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Ο Dandapani πέρασε δέκα χρόνια σε μοναστήρι, λαμβάνοντας πολύτιμα μαθήματα για τα οφέλη της συγκέντρωσης. Η Δύναμη της προσήλωσης είναι ένας πρακτικός οδηγός με το απόσταγμα της σοφίας που απέκτησε.

Με σαφείς ορισμούς και εφαρμόσιμες ασκήσεις ο Dandapani μάς εξηγεί πώς θα αποκτήσουμε επίγνωση με τη δύναμη της θέλησης, ενσωματώνοντας σταδιακά την εστίαση στην καθημερινότητά μας και επιτυγχάνοντας έτσι ουσιαστική αλλαγή.

Η Δύναμη της προσήλωσης βοηθά τους αναγνώστες να αντιληφθούν πώς η εξάσκηση της δεξιότητας της εστίασης μπορεί να βελτιώσει ραγδαία την παραγωγικότητα και την ψυχική υγεία, προσφέροντάς μας την ικανότητα να κατευθύνουμε την επίγνωση και την ενέργειά μας προς την επίτευξη στόχων ζωής.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Dandapani είναι επιχειρηματίας και υπήρξε μοναχός επί δέκα χρόνια. Αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, εγκατέλειψε τα πάντα για να γίνει ινδουιστής μοναχός υπό την καθοδήγηση ενός από τους κορυφαίους πνευματικούς ηγέτες του ινδουισμού της εποχής μας, του Sivaya Subramuniyaswami.

Για δέκα χρόνια έζησε με απόλυτη πειθαρχία και εκπαίδευση στο μοναστήρι του γκουρού του στη Χαβάη και μετά επέλεξε να βγει στον κόσμο κάνοντας τη Νέα Υόρκη σπίτι του.

Αποστολή του είναι να βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν μια ζωή με σκοπό και χαρά, ενδυναμώνοντάς τους με εργαλεία και διδασκαλίες που έχουν χρησιμοποιηθεί από ινδουιστές μοναχούς εδώ και χιλιάδες χρόνια. Συνεργάζεται με επιχειρηματίες παγκοσμίως και εταιρείες όπως η Commonwealth Bank of Australia, η Nike, η Trivago, η Fortress Investment Group και η Xero για ενίσχυση της προσήλωσης και για τη διαχείριση ενέργειας.

Η ομιλία του στο TEDx έχει πάνω από 2,6 εκατομμύρια προβολές και το βίντεο του στο GoalCast συγκέντρωσε πάνω από 45 εκατομμύρια προβολές σε μόλις πέντε μήνες.