Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και η Θεατρική Ομάδα κοινωνικής επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης Αλκοολικών, σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση «Τα Μαγικά Μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά, που παρουσιάζει την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, ώρα 19:00, στην αίθουσα "ΧΑΡΑ" του ΨΝΑ.

Η Θεατρική Ομάδα κοινωνικής επανένταξης της Μονάδας Απεξάρτησης Αλκοολικών δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριου 2012, κυρίως για να δοθεί στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να εκφραστούν με ένα διαφορετικό και δημιουργικό τρόπο. Για να ανακουφίσει από τη μοναξιά και την κοινωνική απομόνωση. Για να βοηθήσει τα μέλη της να πιστέψουν στον εαυτό τους, να αναπτύξουν πνεύμα ευθύνης, αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο εξαρτημένος είναι θεατής της ζωής του. Καθώς βγαίνει από τις ουσίες πρέπει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τον εαυτό του και τον κόσμο. Πρέπει να αντικαταστήσει έναν ολόκληρο κόσμο, να γίνει ο σεναριογράφος και ο πρωταγωνιστής στη ζωή του δίχως πρόβες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Η ταυτότητα της παράστασης:

Δραματοθεραπευτική επεξεργασία, Επιμέλεια, Σκηνοθεσία: Αντιγόνη Χριστοφόρου. Σκηνικά – Κοστούμια: Μέλη της Ομάδας. Μουσική: Νίκος.

Παίζουν: Σπύρος, Κατερίνα, Κωνσταντίνα, Αλέξανδρος, Γιάννης, Μαρία, Στέλιος, Στάθης, Ευγενία.

Τόπος διεξαγωγής: Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, Λεωφόρος Αθηνών 374 Χαϊδάρι, Αθήνα, Τ.Κ. 12462, τηλ. 2132054000

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr