Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων

Το ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνει οτι την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018,  υπεγράφη "Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων - Σ.Ε.Ψ. " . 

Σύμφωνα με το Σύμφωνο Συνεργασίας ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων αναλαμβάνει την υποστήριξη και εποπτεία του έργου των Ψυχολόγων που θα στελεχώσουν τα ΕΠΑ.Λ. όλης της χώρας στο πλαίσιο της πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ., Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑ.Λ.» 

Το Σύμφωνο υπεγράφη από την Υφυπουργό κα Μερόπη Τζούφη εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας και εκ μέρους του ΣΕΨ από την Πρόεδρο κα Βασιλική Μπουκουβάλα.

seps ypografi symfonou 02

Συγγραφή Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση σε όλη την αρθρογραφία καθώς και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα που αφορούν την επικαιρότητα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.

0
Shares