έρευνα ψυχολογίας

Η Μαρία Κατσή είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια ψυχολογίας του Aegean College στο πρόγραμμα BSc (Hons) Psychology Science του Canterbury Christ Church University της Αγγλίας.

Στα πλαίσια έρευνας που διοργανώνεται από το Aegean College με θέμα την "Επαγγελματική Εξουθένωση σε ψυχοθεραπευτές ενηλίκων βάσει προσέγγισης και τομέα εργασίας" επισυνάπτεται ερωτηματολόγιο που  απευθύνεται σε ψυχοθεραπευτές Γνωσιακής/Συμπεριφορικής Θεραπείας και Ψυχοδυναμικών Προσεγγίσεων, ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα.

Ο σκοπός αυτής της έρευνας είναι να διερευνήσει και να συγκρίνει τα επίπεδα της επαγγελματικής εξουθένωσης θεραπευτών Γνωσιακής/Συμπεριφορικής/ Γνωσιακής - Συμπεριφοριστικής Θεραπείας και Ψυχοδυναμικών Προσεγγίσεων, ανάλογα με το πλαίσιο εργασίας τους: ιδιωτικό ή δημόσιο.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην έρευνα, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μία φόρμα δημογραφικών στοιχείων και ενημέρωσης για τους σκοπούς της διαδικασίας, ενώ ακολούθως ένα ερωτηματολόγιο για την Επαγγελματική Εξουθένωση.

Όλη η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 5 λεπτά της ώρας. Οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν κατά τη διάρκεια της έρευνας θα κωδικοποιηθούν και η διαχείρισή τους θα γίνει με απόλυτη εχεμύθεια.

Για να συμμετέχετε στην έρευνα κάντε κλικ: Επαγγελματική Εξουθένωση σε ψυχοθεραπευτές ενηλίκων βάσει προσέγγισης και τομέα εργασίας

Συγγραφή Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.

0
Shares