Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα με θέμα τις κοινωνικές αναπαραστάσεις, του προπτυχιακού φοιτητή στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Κ. Μπαμπάτσικου.

Επόπτρια της έρευνας είναι η Μαντόγλου Άννα, καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας του ίδιου τμήματος.

Το παρόν ερωτηματολόγιο χορηγείται στο πλαίσιο εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με σκοπό τη διεξαγωγή μιας έρευνας επάνω σε επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Σκοπός της έρευνας είναι η μελέτη και ανεύρεση παραγόντων που διαφοροποιούν τις αναπαραστάσεις που οι άνθρωποι έχουν για την τρανς κατάσταση. Συγκεκριμένα, ελέγχονται παράγοντες που προβλέπουν (απο)παθολογιοποιητικές και τρανσφοβικές ή μη πεποιθήσεις, καθώς και την υποστήριξη / εναντίωση στην κατοχύρωση δικαιωμάτων για τις τρανς γυναίκες.

Στην έρευνα μπορούν να συμμετέχουν άτομα 18 ετών και άνω, χωρίς άλλους περιορισμούς

Σ’ αυτό το ερωτηματολόγιο δεν υπάρχουν σωστές και λανθασμένες απαντήσεις, όλες οι απαντήσεις είναι σωστές για εμάς. Ενδιαφερόμαστε για τη δική σας άποψη επάνω στα θέματα που περιέχει το παρόν ερωτηματολόγιο. Δεν πρόκειται για τεστ γνώσεων. Επομένως, επιθυμούμε να απαντήστε αυθόρμητα και ειλικρινά.

Ο χρόνος για την συμπλήρωση του συνόλου του ερωτηματολογίου υπολογίζεται γύρω στα 10-15 λεπτά.

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι ανώνυμη και οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές. Η ανάλυση των απαντήσεων των συμμετεχόντων στην παρούσα έρευνα δεν θα αφορά τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά, αλλά το σύνολο του δείγματος.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και μπορείτε να αποσυρθείτε από την έρευνα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, χωρίς να καταγραφούν οι απαντήσεις σας.

Αφού διαβάσετε τις πιο πάνω πληροφορίες και επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε τον σύνδεσμο που θα βρείτε πιο κάτω, όπου θα θεωρηθεί ότι παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για όσα προαναφέρθηκαν.

Σύνδεσμος Συμμετοχής στην Έρευνα:   Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ 

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και την πιθανή συμμετοχή σας στην παρούσα έρευνα.

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr