Η Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι» του Τομέα Ψυχικής Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ προκηρύσσει τις ακόλουθες θέσεις σύμβασης μίσθωσης έργου μέσω του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του ΕΚΠΑ για τη στελέχωση της Μονάδας Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής:

- Δύο (2) θέσεις Ειδικευμένων Ψυχιάτρων Ενηλίκων

- Δύο (2) θέσεις Νοσηλευτών Ψυχικής Υγείας Κατηγορίας ΠΕ

- Δύο (2) θέσεις Εργοθεραπευτών με εξειδίκευση στη Ψυχική Υγεία

- Μία (1) θέση Ψυχολόγου με πιστοποιημένη γνώση στις ψυχομετρικές δοκιμασίες

- Μία (1) θέση γραμματέως

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και τα απαραίτητα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση και σύντομο βιογραφικό σημείωμα μορφοποίησης EUROPASS και δύο (2) συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση προηγουμένων εργοδοτών, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με αποδεικτικό ηλεκτρονικής παραλαβής.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μετά την αξιολόγηση των βιογραφικών και προφορικής συνέντευξης.

*Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 15η Ιανουαρίου 2016.

Διαβάστε την Προκήρυξη εδώ

 

 

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).