Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, προσκαλεί τους υποψήφιους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη: μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Παιδιών και Εφήβων στη Χίο, με ειδικότητα: Εργοθεραπευτής με τίτλο σπουδών Τ.Ε. (πλήρης απασχόλησης).

Εργοθεραπευτής στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένη σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και πιθανότητα ανανέωσης. Για τους ενδιαφερόμενους εκτός Χίου , καλύπτεται μέρος της δαπάνης διαμονής για το πρώτο εξάμηνο εργασίας.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει άμεσα.

Α. Απαραίτητα Δικαιολογητικά

- Αίτηση Υποψηφιότητας
- Φωτοαντίγραφο Βασικού Τίτλου Σπουδών της ημεδαπής ή αναγνωρισμένο, ισότιμο τίτλο, εκπαιδευτικού ιδρύματος του εξωτερικού
- Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος
- Βιογραφικό Σημείωμα (αναλυτικό)
- Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
- Φωτοαντίγραφο Βεβαίωσης Εγγραφής στον Πανελλήνιο Επαγγελματικό Σύλλογο της ειδικότητας

Β. Συνεκτιμώμενα Προσόντα

- Εξειδίκευση στο αντικείμενο (μεταπτυχιακό, βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων κτλ. στο αντικείμενο εργασίας)
- Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο της προς κάλυψης θέσης
- Γνώση Ξένων Γλωσσών
- Γνώση χειρισμού Η/Υ
- Ικανότητα παροχής πρώτων βοηθειών

Προσωπικότητα (συνέντευξη)

Δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας στο πλαίσιο ομαδικής λειτουργίας. Ικανότητα να εργάζεται υπό συνθήκες πίεσης και ανάληψης πρωτοβουλιών, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων, εμπειρία και άνεση στη διοργάνωση δράσεων εξωστρέφειας.

Κάθε άλλο στοιχείο που ενισχύει την υποψηφιότητα του/της

Όσοι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Εγκρεμού 30, Χίος 82100, καθημερινά 14:00-21:00 από την δημοσίευση της παρούσης, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με Τίτλο: Θέση εργοθεραπευτή.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Τμήματος Παιδιών & Εφήβων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, καθημερινά 14:00 - 21:00, στο τηλέφωνο 22710 – 20000 (εσωτερική γραμμή 1, Κα Γιαλούση).

*Για τους ενδιαφερόμενους εκτός Χίου , καλύπτεται μέρος της δαπάνης διαμονής για το πρώτο εξάμηνο εργασίας.