Ζητείται για συνεργασία ψυχολόγος ή σύμβουλος ψυχικής υγείας για το Κέντρο Αντιμετώπισης Συμπεριφορών Εθισμού.

Θα προτιμηθούν άτομα με προϋπηρεσία στον χώρο των εξαρτήσεων από την Ανατολική Θεσσαλονίκη και με μεταφορικό μέσο.

Αποστολή βιογραφικών με πλήρη στοιχεία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κέντρο Έρευνας Συμπεριφορών Εθισμού

Το Κέντρο Έρευνας Συμπεριφορών Εθισμού (Κ.Ε.Σ.Ε.) ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη με στόχο την προσφορά βοήθειας σε εξαρτημένα άτομα ώστε να σπάσουν τον ατελείωτο κύκλο του εθισμού.

Απευθύνεται σε όλους όσους υποφέρουν από την εξάρτηση των ναρκωτικών, βοηθώντας τους με σεβασμό να νικήσουν τις δυσκολίες τους και να αποκτήσουν νέες δυνατότητες και προοπτικές στη ζωή τους.

Η ομάδα των θεραπευτών του κέντρου αποτελείται από άτομα που διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία να προσφέρουν εξειδικευμένη βοήθεια σε όσους αποφασίζουν να ξεφύγουν από τον εθισμό σε ναρκωτικές ουσίες.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα, η διάρκεια του οποίου είναι 17 εβδομάδες το κλειστό και 17 εβδομάδες το ανοικτό, είναι συνδυασμός τριών θεραπευτικών προσεγγίσεων: της υπαρξιστικής, της προσωποκεντρικής και της γνωστικοσυμπεριφορικής-12 βήματα των Ν.Α.

Η όλη μέθοδος αποδέχεται την μοναδικότητα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε προσωπικότητας αλλά και τα κοινά στοιχεία που παρουσιάζουν όσοι έχουν εμπλακεί στον εθισμό.