Tο ΚΕΑΔΔ παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις, υπηρεσίες και μοναδικές ευκαιρίες για τους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο των διατροφικών διαταραχών. Η εκπαίδευση τελεί υπό την αιγίδα του British Psychology Society (BPS), του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων και οι τίτλοι σπουδών αποδίδονται απευθείας από το NCFED της Μεγάλης Βρετανίας.

Το ΚΕΑΔΔ παρέχει τη δυνατότητα τόσο για Δια Ζώσης όσο και διαδικτυακής παρακολούθησης, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα On Demand παρακολούθησης! 

Είπαν για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΕΑΔΔ:

Τσεντσερής Μιχάλης, Ψυχολόγος, (Ιωάννινα): Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου εκπαίδευση Ευρωπαικού επιπέδου με άριστη οργάνωση από την αρχή έως το τέλος και άμεση διαδραστικότητα τόσο μεταξύ των εκπαιδευτών και των εκπαιδευομένων όσο και των εκπαιδευομένων μεταξύ τους. Τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε εκείνον/η που επιθυμεί μία δομική γνωστική υποδομή για τα ζητήματα των διατροφικών διαταραχών μέσα απο μία ολιστική προσέγγιση.

Διαβάστε αναλυτικά για : Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία.
Πρόκειται για μια εκπαίδευση συνολικής διάρκειας 120 ωρών που πραγματοποιείται Δια Ζώσης & με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης καθώς και με δυνατότητα On Demand παρακολούθησης.


Βραχιόλιας Ευστράτιος, Ψυχολόγος, (Αλεξανδρούπολη): 
Είναι σίγουρο ότι μιλάμε για μια εκπαίδευση ζωής! Η άρτια οργάνωση, η επιμέλεια και το νοιάξιμο των εκπαιδευτών για την προσωπική αλλά και εκπαιδευτική εξέλιξη των σπουδαστών είναι υποδειγματικά. Έχοντας παρακολουθήσει την εκπαίδευση αλλά και πολλές άλλες μέχρι τώρα στη ζωή μου, ένα έχω να πω: Η εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ κάνει τη διαφορά!

Σοφούρη Ευρυδίκη, Ιατρός:  Η παρακολούθηση του σεμιναρίου Master practitioner of eating disorders είναι εξαιρετική. Η γραμματειακή υποστήριξη διευκόλυνε τη διαδικτυακή συμμετοχή και την ομαλή παρακολούθηση του σεμιναρίου. Η υποδομή είναι άρτια, η οργάνωση θεματική και σπονδυλωτή με καθολική κάλυψη των θεμάτων των διατροφικών διαταραχών από διατροφολόγους,ψυχολόγο,ιατρούς και γυμναστή.Όλες οι παρουσιάσεις συνοδεύονταν από σύγχρονες βιβλιογραφικές αναφορές με συνοδευτικό και υποςτηρικτικό υλικό εκτενέςτατο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! 

Πάμπαλος Περίανδρος: Μια απίστευτη εκπαίδευση! Συσσωρευμένη εμπειρία κορυφαίων επαγγελματιών υγείας δόθηκε απλόχερα στους εκπαιδευόμενους μέσα σε λίγους μήνες . Αμέτρητα εργαλεία που σε συνδυασμό με την σωστή καθοδήγηση των εκπαιδευτών σε κάνουν να σκέφτεσαι και να λειτουργήσεις ως θεραπευτής. Σας ευχαριστώ για όλα!

Ευαγγελία Καφούνη Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια: Με χαρά μου είδα ότι είναι μία εκπαίδευση που σκοπό της έχει να θεραπεύσει το άτομο συνολικά, σωματικά και ψυχικά! Έμαθα πολλά πράγματα για τη διατροφή, για τη σωματική άσκηση και τα οφέλη της, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο της ψυχολογίας στη διατροφή. Είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που σταδιακά σε βάζει σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι και να λειτουργείς με έναν άλλο πιο υγιή τρόπο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε! Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ!

Δημήτρης Πέτσιος Msc, κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος: Οι γνώσεις που αφορούν την εξειδίκευση στη διαχείριση των διατροφικών διαταραχών είναι λυτρωτικές τόσο για το θεραπευόμενο όσο και τον θεραπευτή που πλέον θα μπορεί ρεαλιστικά να εκτιμήσει και να βοηθήσει πλήρως το περιστατικό του με το "μάτι" των διατροφικών διαταραχών, πατώντας σταθερά τα πόδια του. Με λίγα λόγια, ακόμα και για τους παλαιότερους αλλά ειδικά για τους νεώτερους και φυσικά απαραιτήτως για όλους τους διαιτολόγους, η εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ είναι ένας δρόμος που θα οφελήσει πολύ αυτούς που τον ακολουθήσουν.

Διαβάστε αναλυτικά για το ΚΕΑΔΔ αλλά και για τους λόγους που κάνουν ξεχωριστή την εκπαίδευση ειδικών στο ΚΕΑΔΔ: Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών