Στην εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders, που διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, δεν έρχεται κάποιος για να πάρει μόνο την γνώση αλλά και την εμπειρία για να γίνει καλύτερος τόσο ίδιος ως άνθρωπος όσο και ως εμπνευσμένος θεραπευτής.

Δεν έρχεται για να πάρει απλώς ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης αλλά έρχεται για να ενταχθεί σε μια οικογένεια όπου οι δεξιότητες και η εμπειρία όλων μεταλλάσει μία απλή μονάδα σε ένα ξεχωριστό επαγγελματία υγείας. Στο ΚΕΑΔΔ δεν έρχεται κάποιος για να πάρει ένα πιστοποιητικό που θα κολλήσει στον τοίχο αλλά για να αποδείξει ότι είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας που μπορεί να τον στηρίξει αλλά και ο ίδιος να στηρίξει τον επόμενο που θα χρειαστεί την βοήθεια του, σε κάτι που αυτός γνωρίζει καλύτερα από κάποιον άλλον. Μέσα από την εκπαίδευση κάθε σπουδαστής λαμβάνει σπουδαίες γνώσεις και δεξιότητες που θα το κάνουν ακόμα πιο ισχυρό στον επαγγελματικό του τομέα.

Τι είναι αυτό που κάνει το ΚΕΑΔΔ ξεχωριστό; 

Στο ΚΕΑΔΔ οι γνώσεις και οι δεξιότητες μοιράζονται ισόποσα  σε όλους και κάθε νέα γνώση που δημιουργεί κάθε μέλος της ομάδας, ανυπομονεί για την στιγμή που θα την μοιραστεί με τους υπόλοιπους είτε μέσω μιας ημερίδας, είτε μέσω μια εποπτείας είτε μέσω ενός εύστοχου άρθρου, πολύ δε περισσότερο με μια εμπνευσμένη έκδοση.

Το ΚΕΑΔΔ είναι πάντα έτοιμο να υποστηρίξει κάθε νέα προσπάθεια, κάθε προτεινόμενη έκδοση, κάθε νέα δημιουργία και κάθε νέα έμπνευση που θα μας κάνει όλους ως σύνολο καλύτερους θεραπευτές Το ΚΕΑΔΔ πιστεύει και συναινεί στην συνεργασία πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων και έχει αποδείξει ότι Η θεραπεία των διατροφικών διαταραχών δεν είναι ιδιότητα ενός πχ ή του διαιτολόγου ή του ψυχολόγου η του ψυχιάτρου ή του καθηγητή φυσικής αγωγής αλλά είναι συνεργεία και γνώση όλων για όλους

Το ΚΕΑΔΔ μέσω της εκπαίδευσης Master Practitioner on Eating Disorders αλλά και τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των ειδικών σεμιναρίων που διοργανώνει κάθε χρόνο, πηγαίνει την επιστήμη της διαχείρισης των διατροφικών διαταραχών πάντα ένα βήμα παρακάτω δημιουργώντας σταθερά νέα γνώση, δεξιότητες και θεραπευτικά εργαλεία.

Τι συμπεραίνουμε αν κάνουμε εναν σύντομο απολογισμό;

Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε πόσα ακατέργαστα διαμάντια αποφοίτων και νυν «επαγγελματιών υγείας» θα ξεπηδούσαν με το άστρο τους από τη συγκεκριμένη εκπαίδευση.

Ήταν πραγματικά αδύνατο να οραματισθεί κάθε ένας από τους εκπαιδευτές ότι θα μπορούσαμε μέσα από μια ήδη εμπνευσμένη εκπαίδευση της Deanne Jade του National Center of Eating Disorders της Μεγάλης Βρετανίας, ότι δεν θα διδάσκαμε απλώς κάποιες στείρες γνώσεις για τις διαταραχές πρόσληψης τροφής που θα μπορούσε ο καθένας να διαβάσει σε δέκα σχετικά βιβλία ή θα παρακολουθούσε μέσα από ένα πρόγραμμα e-learning, αλλά αντίθετα δημιουργήσαμε νέους δασκάλους, πολυτάλαντους θεραπευτές, χαρισματικούς συγγραφείς και φωτεινούς επαγγελματίες που θα ξεχώριζαν για το ήθος και την αγάπη τους για τον άνθρωπο που χρειάζεται απεγνωσμένα την ανάγκη τους! 

Διαβάστε αναλυτικά για : Εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία .
Πρόκειται για μια εκπαίδευση συνολικής διάρκειας 120 ωρών που πραγματοποιείται Δια Ζώσης & με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης καθώς και με δυνατότητα On Demand παρακολούθησης.