Το PSYVERSITY είναι το νέο Project της Πύλης Ψυχολογίας – Psychology.gr! Αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα Live Webinars & Ασύγχρονων Σεμιναρίων Ψυχολογίας, στο ελληνικό διαδίκτυο.

Περιλαμβάνει on demand (ασύγχρονα) σεμινάρια, ταξινομημένα με 2 τρόπους:

1. ανά θεματική ενότητα
2. ανά κατηγορία στην οποία απευθύνονται (ειδικοί ψυχικής υγείας, ευρύ κοινό, φοιτητές κτλ).

Ήδη, φορείς ψυχολογίας όπως το University of Central Lancashire, το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS, το Κέντρο Εκπαίδευσης Διατροφικών Διαταραχών ΚΕΑΔΔ, το Believe in You και άλλοι φορείς, έχουν αγκαλιάσει και ξεκινήσει συνεργασία με το Psyversity. Περισσότερα από 30 σεμινάρια έχουν ήδη καταχωρηθεί, τα οποία προσφέρονται από 15+ εισηγητές και σε ένα σύνολο 200+ video.

Καταχώρηση Live Webinar και διά ζώσης σεμιναρίων Ψυχολογίας

Πέρα από τα ασύγχρονα σεμινάρια, η πλατφόρμα έχει ειδική εκτεταμένη ενότητα για την καταχώρηση και παρουσίαση Live Webinars και διά ζώσης σεμιναρίων ψυχολογίας.

Είτε είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας, είτε φορέας ψυχολογίας, είτε γενικότερα δραστηριοποιείστε στη διοργάνωση events / live webinars ψυχολογίας, μπορείτε τώρα να καταχωρήσετε τη δράση σας στο PSYVERSITY.

Η υπηρεσία: Καταχώρηση Live Webinar περιλαμβάνει τις εξής παροχές:

  • Ολοσέλιδη παρουσίαση του Webinar.
  • Δημοσίευση του στην κατάλληλη κατηγορία του PSYVERSITY, με χρονολογική σειρά.
  • Δημοσίευση στο Facebook FanPage του PSYCHOLOGY.GR
  • Δημοσίευση, είτε στο Facebook Group ” Εμπειρίες Ψυχοθεραπείας”, εάν το Webinar απευθύνεται στο ευρύ κοινό, είτε στο Facebook Group “Κοινότητα Ειδικών Ψυχικής Υγείας, εάν το Webinar απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Η ολοσέλιδη παρουσίαση του Webinar παραμένει ενεργή, από την ημέρα δημοσίευσης, έως την ημέρα έναρξης του Webinar.
Μετά την πληρωμή, θα χρειαστεί να στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όλες τις πληροφορίες του σεμιναρίου, προκειμένου να γίνει η ανάρτηση του στην Πλατφόρμα. (Περιγραφή, εισηγητές, που απευθύνεται, πως θα οφεληθεί αυτός που θα το παρακολουθήσει κ.ο.κ.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα Συνεργασίας με το PSYVERSITY

Το PSYVERSITY είναι ένα Project της Πύλης Ψυχολογίας – Psychology.gr.
Αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα Live Webinars & Ασύγχρονων Σεμιναρίων Ψυχολογίας, στο ελληνικό διαδίκτυο.

Είναι ένα αξιόπιστο Portal, ένα ισχυρό Brand, με μεγάλη ιστορία που ο κόσμος εμπιστεύεται! Είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό Portal Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, με παρουσία από το 2003. Σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του, έχει γίνει αντικείμενο αναφοράς σε βιβλία, τηλεοπτικά κανάλια, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα!

Έχει ένα στοχευμένο κοινό, κατά μέσο όρο, 350.000 επισκεπτών /μήνα, με ενδιαφέροντα όπως ψυχολογία, ψυχική υγεία, ψυχοθεραπεία. Τα άρθρα και οι δημοσιεύσεις του Psychology.gr, λαμβάνουν περισσότερες από 840.000 αναγνώσεις/μήνα.

Η συνεργασία με το PSYVERSITY σας φέρνει σε επαφή, με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων που έχουν οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την ψυχολογία, την ψυχική υγεία, την ψυχοθεραπεία, την συμβουλευτική.

Μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση προκειμένου να κάνετε την καταχώρηση σας. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.