Εάν θέλεις να έχεις μια εμπεριστατωμένη άποψη για τον τρόπο διατροφής που έχεις επιλέξει, αυτό το μάθημα είναι για σένα!

Η Vegan διατροφή και η εφαρμογή της από το Α εώς το Ω

Στο σεμινάριο διδάσκονται όσα είναι απαραίτητα να γνωρίζει όποιος επιθυμεί να ακολουθήσει τον Vegan τρόπο διατροφής με τις πιο σωστές βάσεις και εργαλεία. Απευθύνεται επίσης και σε Επαγγελματίες.

Σε ποιους απευθύνεται:

Σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά της Vegan διατροφής, είτε είναι σε μεταβατικό στάδιο είτε όχι.

Προαπαιτούμενα Συμμετοχής:

Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για το σεμινάριο αυτό και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις. Όλοι μπορούν να το παρακολουθήσουν και να επωφεληθούν.

Η Vegan Διατροφή αποτελεί ένα μεγάλο γρίφο, τόσο για τους επαγγελματίες Διαιτολόγους όσο και για τους οπαδούς της συγκεκριμένης διατροφής και φιλοσοφίας καθότι δεν αξιοποιεί κανένα ζωικό τρόφιμο ή παράγωγο, ούτε καν το μέλι καθ’ότι είναι ζωικό προϊόν.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και αγορά του σεμιναρίου Η Vegan διατροφή και η εφαρμογή της από το Α εώς το Ω επισκεφθείτε την πλατφόρμα PSYVERSITY

Η Διαιτολόγος Σοφία Κανέλλου με μεταπτυχιακές σπουδές στην χορτοφαγική και vegan διατροφή είναι η πιο κατάλληλη για να σας μεταφέρει όλη την απαραίτητη γνώση που χρειάζεστε εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε τον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής με τις πιο σωστές βάσεις.

Βασικές Πληροφορίες Σεμιναρίου:

  • 6 ώρες On Demand Video.
  • 5 αρχεία για Download.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίου απεριόριστες φορές.

Το ΚΕΑΔΔ ιδρύθηκε το 2010 και είναι ο μοναδικός και αποκλειστικός συνεργάτης των πιστοποιημένων επαγγελματικών εκπαιδεύσεων για την Ελλάδα του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας.