Η ομάδα του Psychology.gr επέλεξε και σας προτείνει, 5 σεμινάρια αυτοβελτίωσης από την Balance-Life. Η φιλοσοφία της Balance Life είναι, μέσα από την κοινότητα της, να δώσει το όχημα, τις γνώσεις και την δύναμη να γνωρίσει ο κάθε άνθρωπος τον εαυτό του, τις βαθύτερες αιτίες των σωματικών και ψυχικών παθήσεων, να μεταλαμπαδεύσει την κουλτούρα και την συλλογιστική της Balance-Life, δηλαδή τον ολιστικό τρόπο που πρέπει ο καθένα μας να αντιμετωπίζει την ζωή.

Διατροφικές Διαταραχές: Αναγνώριση, ανάλυση, ολιστικός τρόπος αντιμετώπισης

Ποιες είναι οι διατροφικές διαταραχές;
Πώς μπορούμε να τις αντιληφθούμε και να τις διαχωρίσουμε μεταξύ τους;
Ποια είναι η αιτιότητα τους;
Πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα άτομο που νοσεί από διατροφικές διαταραχές;
Παρεμβάσεις ψυχολογίας
Άλλοι τρόποι αντιμετώπισης, στοιχεία διατροφής, ενίσχυση εαυτού.
Τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα των διατροφικών διαταραχών

Ηερομηνία: 5 Νοεμβρίου 2021
Ώρα Έναρξης: 18.00
Κόστος: 40 ευρώ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και κάντε την εγγραφή σας στο σεμινάριο : Διατροφικές διαταραχές - Balance Life

Mindfulness, Τεχνικές Μείωσης άγχους

Το mindfulness ή αλλιώς ενσυνειδητότητα είναι η ικανότητα και οι πρακτικές που μπορεί να αναπτύξει ένα άτομο ώστε να καταφέρει να ζει στο παρόν με επίγνωση, χωρίς να αποσπάται από παρελθοντικές καταστάσεις ή εξαντλητικά μελλοντικά πλάνα.
Το άτομο μέσα από το mindfulness έχει την ευκαιρία να μάθει και να εξελίξει ένα ολιστικό τρόπο ζωής με αποτέλεσμα να καταφέρει στο παρόν να αναγνωρίσει τα συναισθήματά του, τις σκέψεις, και τις αξίες του χωρίς κριτική αλλά με αποδοχή.

Ηερομηνία: 12 Νοεμβρίου 2021
Ώρα Έναρξης: 18.00
Κόστος: 40 ευρώ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας στο σεμινάριο Mindfulness, τεχνικές μείωσης άγχους - Blaance-Life

Διαχείριση άγχους

Το άγχος και οι συνέπειες του είναι η μάστιγα της σημερινής εποχής. Το άγχος εκδηλώνεται στην ζωή του καθένα με διαφορετικό τρόπο, συμπτώματα και ένταση.
Ποιους κινδύνους όμως κρύβει για την υγεία μας;
Πώς μπορεί κανείς να καταφέρει να ανιχνεύσει όλα τα σημάδια του και στην συνέχεια να τα διαχειριστεί με σκοπό μια καλή ποιοτική ζωή;
Οι μορφές άγχους μπορούν να οδηγήσουν σε παθολογία και να δυσκολέψουν την καθημερινότητα του ατόμου, κάνοντας του την μη δυσλειτουργική.

Ηερομηνία: 3 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα Έναρξης: 18.00
Κόστος: 30 ευρώ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας στο σεμινάριο Διαχείριση Άγχους από την Balance Life.

Διατροφή και Ψυχολογία, μια αμφίδρομη σχέση

Το σεμινάριο Διατροφή και Ψυχολογία είναι μια ευκαιρία να αναγνωρίσει κανείς τις σκέψεις και τα συναισθήματα του ως προς την τροφή καθώς και τις διατροφικές του συνήθειες και την ψυχολογία.
Άραγε, είμαστε ότι τρώμε στα αλήθεια;
Πώς μπορεί η διατροφή να επηρεάσει την διάθεση μας καθώς και την ψυχική και σωματική μας υγεία;
Γιατί δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε πιστά μια δίαιτα;

Ηερομηνία: 14 Ιανουαρίου 2022
Ώρα Έναρξης: 18.00
Κόστος: 30 ευρώ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας στο σεμινάριο : Διατροφή και Ψυχολογία, μια αμφίδρομη σχέση

Επικοινωνία γονέων και παιδιών

Στο online σεμινάριο «Χτίζοντας επικοινωνία γονέων παιδιών» θα αναλυθούν διεξοδικά τρόποι για την σωστή και λειτουργική επικοινωνία των γονιών με τα παιδιά ώστε να υπάρχει οικογενειακή ηρεμία και θετική αλληλεπίδραση ανάμεσα στα μέλη.

Ηερομηνία: 9 Φεβρουαρίου 2022
Ώρα Έναρξης: 19.00
Κόστος: 30 ευρώ

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες και κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας στο σεμινάριο: Επικοινωνία γονέων και παιδιών - Balance-Life.

Επικοινωνία με τον φορέα: Υπεύθυνη του φορέα είναι η Ψυχολόγος Ελένη Κουτλουμπάση. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2315.536547