Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 12/01/2022 το Online Webinar του Psychology.gr με θέμα «Ζώντας στα όρια: Οριακή διαταραχή προσωπικότητας»

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατφόρμα Ζoom και αναμεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα του Faceboook της Πύλης Ψυχολογίας - PSYCHOLOGY.GR

Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι συμμετείχαν στο Webinar, στις 2 πλατφόρμες.

Στο Webinar, καλεσμένη ήταν η η Κλινική Ψυχολόγος και συστημική ψυχοθεραπεύτρια, Μαρί Λουίζ Ψαρρά που απάντησε σε καίρια ερωτήματα όπως:

  • Ποια είναι τα 4 βασικά στοιχεία μια οριακής προσωπικότητας;
  • Ποια είναι τα αίτια που οδηγούν στο να οργανωθεί μια οριακή διαταραχή;
  • Ποια είναι τα 5 τουλάχιστον κριτήρια που πρέπει να πληρούνται προκειμένου να έχουμε διάγνωση οριακής διαταραχής;
  • Οριακή προσωπικότητα και σχέσεις…
  • Θεραπευτική αντιμετώπιση: ψυχοθεραπεία ή φαρμακοθεραπεία;

Μεταβείτε στο κανάλι του PSYCHOLOGY.GR στο Youtube για να κάνετε εγγραφή, να παρακολουθείτε και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα δημοσιευμένα-βιντεοσκοπημένα σεμινάρια του Psychology.gr

Δείτε το βιντεοσκοπημένο σεμινάριο για την Οριακή Διαταραχή

Online Εκδηλώσεις PSYVERSITY

Υπενθυμίζουμε ότι στο PSYCHOLOGY.GR την φετινή χρονιά πραγματοποιούνται Online Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο κάθε 15 ημέρες (ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00), καθόλη τη διάρκεια της σεζόν 2021-22.

Καλεσμένοι μας είναι Ειδικοί Ψυχικής Υγείας, οι οποίοι παρουσιάζουν και αναλύουν επιλεγμένες θεματικές ενότητες και απαντούν σε κρίσιμες ερωτήσεις της ομάδας μας και των συμμετεχόντων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαιτείται μία φορά εγγραφή στην πλατφόρμα PSYVERSITY, την οποία μπορείτε να κάνετε από τώρα. Εφόσον ολοκληρώσετε μια φορά την εγγραφή σας, στη συνέχεια, αρκεί απλώς να κάνετε click στον εκάστοτε σύνδεσμο "δήλωσης συμμετοχής" που θα βρείτε στις παρακάτω εκδηλώσεις.

Επόμενες εκδηλώσεις είναι οι:

1. Τοξικές σχέσεις 

2. Σχέσεις χωρίς όρους αλλά με όρια

3. Πώς αλλάζει ο άνθρωπος;

4. Γιατί είμαι αγχώδης; Ποιες συμπεριφορές διαιωνίζουν το άγχος;

5. Φοβίες: Οδηγός επιβίωσης

6. Από την απόλαυση στην χαρά: Περάσματα από τον φόβο στη χαρά των σχέσεων

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Συνιστούμε λοιπόν να κάνετε έγκαιρα την δήλωση συμμετοχής σας σε κάθε εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, από τον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Λίγα λόγια για την πλατφόρμα PSYVERSITY

Το Psyversity αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα προβολής σεμιναρίων και εκπαίδευσης στο ελληνικό διαδίκτυο, για την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Το Psyversity χωρίζεται σε δύο μεγάλες ενότητες: Στα Ασύγχρονα σεμινάρια που μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει ατομικά, σε όποιον χρόνο επιθυμεί και στα Live Webinars που υλοποιούνται σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες.

Σε ποιους απευθύνεται το Psyversity;

Απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που έχει ενδιαφέρον για την προσωπική ανάπτυξη του. Απευθύνεται ακόμη σε όσους επιθυμούν την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Περιλαμβάνει σεμινάρια, σε ένα ευρύ φάσμα, περισσότερων από 40 κατηγοριών ψυχολογίας και ψυχικής υγείας.

Ειδικοί Ψυχικής Υγείας, φοιτητές κοινωνικών επιστημών αλλά και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη τους, θα βρουν στις σελίδες του Psyversity χρήσιμα σεμινάρια.

Πώς να επιλέξετε σεμινάριο:

Κάθε σεμινάριο, έχει μια ολοσέλιδη παρουσίαση. Στην σελίδα αυτή του σεμιναρίου, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του σεμιναρίου, τη διάρκεια του, τον φορέα που το προσφέρει, σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο, πώς θα ωφεληθείτε με την παρακολούθηση του.