Η διαμόρφωση ενός κόσμου δυνατοτήτων για τα παιδιά στηρίζεται στον τρόπο που μαθαίνουν να σκέφτονται (mindset).

Με τη γέννηση, κιόλας, ενός παιδιού ξεκινά ο προσωπικός του «άθλος», το προσωπικό του «ταξίδι του ήρωα» (a hero’s journey) σε έναν κόσμο με πολλούς και σημαντικούς σταθμούς.

Η διαχείριση του ταξιδιού αυτού και το πώς θα επιλέξει να βιώσει την παραμονή του σε κάθε σταθμό τείνει να επηρεάζει τη στάση του παιδιού και τη ματιά του σε κάθε μελλοντικό βήμα στη ζωή του.

Οι σταθμοί που διέρχονται είναι ποικίλοι, και τα παιδιά από νωρίς αντιμετωπίζουν προκλήσεις. Μεταξύ αυτών, να μάθουν τον κόσμο τους, αλλά και για τον κόσμο, να πατήσουν στα πόδια τους, να κάνουν τα πρώτα βήματά τους, να κοινωνικοποιηθούν, να αναπτύξουν παρέες και σχέσεις με ανθρώπους, να διαχειριστούν όχι μόνο το σχολείο, μα και τις αλλαγές μέσα τους, να αποφασίσουν για την επαγγελματική τους προοπτική, έχοντας ως τελικό προορισμό τα μελλοντικά βήματά τους στη ζωή.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το να ξέρουμε πώς να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη της ποιοτικότερης εκδοχής του εαυτού τους και τη διαμόρφωση του κόσμου των δυνατοτήτων τους αποτελεί πρόκληση και σημαντικό έργο όχι μόνο για το κάθε παιδί, αλλά και για την καλλιέργεια ενός φυτώριου νέας γενιάς σκέψης.

H nlpgreece®, έχοντας την αποκλειστική εκπροσώπηση του NLP University, Santa Cruz, California, του σημείου όπου δημιουργήθηκε το σύστημα NLP, σε Ελλάδα και Κύπρο, πρωτοπορεί στο πεδίο εφαρμογών και εξειδικεύσεων του συστήματος NLP, εμπλουτίζοντας τις μεθοδολογίες της με τελευταίας γενιάς προσεγγίσεις που καλύπτουν νέες ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει ένα μεγάλο συνέδριο κάθε χρόνο, που αφορά σε ένα ξεχωριστό εξειδικευμένο πρωτόκολλο εφαρμογής, και φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις του NLP από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.

Τη φετινή χρονιά το NLP είναι αφιερωμένο στην Εκπαίδευση και την Οικογένεια με τη διοργάνωση του NLP in Education Conference 2022.

Δέκα διακεκριμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εξειδικευμένοι στο NLP, την Εκπαίδευση και την Οικογένεια, θα μας παρουσιάσουν τα καινοτόμα NLP μοντέλα τους, ώστε να μπορούμε να προσεγγίσουμε αποτελεσματικά τα παιδιά μας και να τους δώσουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν κόσμο δυνατοτήτων, όπου θα έχουν την ποιοτικότερη εκδοχή του εαυτού τους και θα αντιμετωπίζουν τους σταθμούς της ζωής τους με κατάλληλη θωράκιση, ψυχική ανθεκτικότητα, ευρηματικότητα κι ευελιξία.

To NLP in Education Conference θα διεξαχθεί 25, 27, 28 & 29 Μαΐου 2022, διαδικτυακά και με μετάφραση των ξένων ομιλητών στα ελληνικά.

Το συνέδριο απευθύνεται τόσο σε Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Coaches & Consultants όσο και σε Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Σχολεία και Συμβούλους, καθώς, φυσικά, και σε γνώστες του συστήματος NLP που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με νέες προσεγγίσεις & τελευταίας γενιάς τεχνικές NLP.

Σε περίπτωση επιθυμίας συμμετοχής ομάδας ατόμων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την nlpgreece® είτε τηλεφωνικά στο +30 210.623.3450–452 είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να επωφεληθείτε από τις ακόμα πιο προνομιακές τιμές με έκπτωση 30% που δίνονται.

NLP Conference 2022 Xorigoi

 

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διοργάνωση, τα workshops και τους ομιλητές, κι εξασφαλίστε το εισιτήριό σας εδώ: www.nlptrainings.gr