Το νέο βιβλίο «Για μια Ζωή με Νόημα» του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη κυκλοφόρησε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο internet!

Η Ζωή είναι γλυκόπικρη, σύντομη, και λίγη. Είναι όμως γεμάτη πολύτιμες στιγμές. Στιγμές μεγάλης ομορφιάς, έντασης, χαράς, φωτισμού και αλήθειας. Που κάνουν κρότο μέσα στην γονιμοποιό σιωπή και την περισυλλογή.

Αν τις πιάσεις με την απόχη του αναστοχασμού, αν θελήσεις να εμβαθύνεις στη ζωντάνια τους, τότε η μικρή ζωή δεν είναι πια μάταιη. Εχει νόημα κι ελπίδα.

Το βιβλίο του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη με τίτλο: «Για μια Ζωή με Νόημα» είναι γραμμένο για ενεργές και ζώσες αυτογνωστικά ψυχές που τους αρέσει να σουλατσάρουν στα βάθη του ψυχισμού, αιμοδοτούνται υπαρξιακά από αληθινές ιστορίες, ψυχογραφήματα, και βιωματικά βιβλία αυτογνωσίας που μιλούν από καρδιάς.

Το βιβλίο «Για μια Ζωή με Νόημα» θα σε βοηθήσει, προβάλλοντας στις σελίδες του τις δικες σου υπαρξιακές αναζητήσεις, να αναστοχαστείς και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα και να ανακαλύψεις στοιχεία του εαυτού σου που δεν γνώριζες.

Αποκτήστε το βιβλίο από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας του PSYCHOLOGY.GR: Για μια ζωή με νόημα - Δρ.Γρηγόρης Βασιλειάδης

 1η Παρουσίαση του Βιβλίου Για μια Ζωή με Νόημα

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, ώρα 18.00, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου αυτογνωσίας ("Για μια Ζωή με Νόημα"), στον χώρο του κήπου του Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων 44) στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι ένα εμπειρικό και ζωντανό βιβλίο και θα παρουσιαστεί σε σας, με την συνδρομή θαυμάσιων ανθρώπων και ομιλητών!

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα μπορείτε να αγοράσετε ένα ή όσα αντίτυπα του βιβλίου θέλετε, καθώς και ολων των βιβλίων του Γρηγόρη Βασιλειάδη.