Το Νέο βιβλίο του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη «Για μια Ζωή με Νόημα» είναι γραμμένο για ψυχές που τους αρέσει να σουλατσάρουν στα βάθη του ψυχισμού, τους αρέσουν οι αληθινές ιστορίες, τα ψυχογραφήματα, τα αποκαλυπτικά βιωματικά βιβλία αυτογνωσίας που μιλούν από καρδιάς.

Παρουσίαση βιβλίου στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ώρα 18.00, θα γίνει η παρουσίαση στον χώρο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 27) του καινούργιου βιβλίου αυτογνωσίας ("Για μια Ζωή με Νόημα").

Θα το παρουσιάσουν οι εξαιρετικοί ομιλητές:

  • Πατήρ Βαρνάβας Γιάγκου (Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης).
  • ο ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής Ελευθέριος Ελευθεριάδης, αγαπητός συνάδερφος και συγγραφέας,
  • και φυσικά ο συγγραφέας του βιβλίου!

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα μπορείτε να αγοράσετε όσα αντίτυπα του βιβλίου θέλετε, καθώς και όλων των βιβλίων του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Ζωή είναι γλυκόπικρη, σύντομη, και λίγη. Είναι όμως γεμάτη πολύτιμες στιγμές. Στιγμές μεγάλης ομορφιάς, έντασης, χαράς, φωτισμού και αλήθειας. Που κάνουν κρότο μέσα στην γονιμοποιό σιωπή και την περισυλλογή.

Αν τις πιάσεις με την απόχη του αναστοχασμού, αν θελήσεις να εμβαθύνεις στη ζωντάνια τους, τότε η μικρή ζωή δεν είναι πια μάταιη. Εχει νόημα κι ελπίδα.

Το βιβλίο του Dr. Γρηγόρη Βασιλειάδη με τίτλο: «Για μια Ζωή με Νόημα» είναι γραμμένο για ενεργές και ζώσες αυτογνωστικά ψυχές που τους αρέσει να σουλατσάρουν στα βάθη του ψυχισμού, αιμοδοτούνται υπαρξιακά από αληθινές ιστορίες, ψυχογραφήματα, και βιωματικά βιβλία αυτογνωσίας που μιλούν από καρδιάς.

Το βιβλίο «Για μια Ζωή με Νόημα» θα σε βοηθήσει, προβάλλοντας στις σελίδες του τις δικες σου υπαρξιακές αναζητήσεις, να αναστοχαστείς και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα και να ανακαλύψεις στοιχεία του εαυτού σου που δεν γνώριζες.