Το Ελληνικό Κέντρο Focusing (ΕΚF) σας προσκαλεί σε μία ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση ενημέρωσης στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Focusing και παιδιά.

Το Focusing είναι μια ιδιαίτερη και δημιουργική μέθοδος, επικέντρωσης στην βιωματική μας διαδικασία, έτσι ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση στην σωματική μας γνώση, και να ενδυναμώσουμε την συναισθηματική μας νοημοσύνη, τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες και την ανθεκτικότητά μας.

Το Focusing με παιδιά μπορεί να γίνει σε διαφορετικά πλαίσια και με ποικίλους δημιουργικούς τρόπους, όπως η κίνηση, η ζωγραφική, ο πηλός κ.α.

Τα παιδιά επωφελούνται ιδιαίτερα από αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και διευκολύνονται στην πραγμάτωση των δυνατοτήτων τους και τη σύνδεση τόσο με τους άλλους, όσο και με τον ίδιο τον εαυτό τους.

Σε αυτή τη συνάντηση γνωριμίας, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με τις εκπαιδεύτριες του προγράμματος, κα. Ζωή Βουλγαράκη και κα. Πόπη Γιαλυράκη. Θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με την προσέγγιση του Focusing και ειδικότερα για τα παιδιά καθώς και σε ότι αφορά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου μας «Focusing & Παιδιά» που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τέλος Μάϊου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/4, 10:00 έως 12:30 μέσω ZOOM.

Εάν επιθυμείτε να παραστείτε, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στέλνοντας e-mail στο focusinghellas @yahoo.com το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 25/4.

Το Link θα σταλεί στο e-mail σας την προηγούμενη της συνάντησης.

Ανυπομονούμε για την παρουσία σας και την ενεργή σας συμμετοχή!

*Θα ισχύσει έκπτωση 10% στα δίδακτρα για όσους συμμετάσχουν στη διαδικτυακή παρουσίαση και προχωρήσουν σε εγγραφή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εντός 10 ημερών (η έκπτωση δεν ισχύει συνδυαστικά με άλλες εκπτώσεις).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος