Ακρόαση άρθρου......

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου μεταξύ 11:30 π.μ. – 1:30 μ.μ. η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας τον φορέα Κοινωνικών Συνεταιριστικών Δραστηριότητων Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ» στη διεξαγωγή συνέντευξης τύπου για την 1η Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία, καθώς και στη διοργάνωση του τριημέρου των αθλητικών δραστηριοτήτων στις 21, 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018. 

Η 1η Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία αποτελεί την κεντρική δράση του ευρωπαϊκού έργου EVENTS Project – το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ERASMUS+/Sport – και στο οποίο συμμετέχουν 14 κράτη και 35 φορείς.

Στοχος του έργου

Το έργο έχει στόχο τη σύνδεση του Αθλητισμού και της Σωματικής Άσκησης με την Ψυχική Υγεία, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση ψυχικών διαταραχών καθώς και την καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΥΠΠΟΑ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και της Ελληνικής Ποδοσαφιαρικής Ομοσπονδίας ενώ της έχει χορηγηθεί η Αρωγή και Στήριξη του Υπουργείου Υγείας. Παράλληλα, την επιστημονική υποστήριξη της Διοργάνωσης έχει αναλάβει η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ.

Με την υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου, θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Βεΐκου, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου το πρώτο διήμερο αθλητικών δραστηριοτήτων. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, στο Πεδίον του Άρεως, με ποδηλατικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ιδιαίτερα τιμητική είναι η παρουσία στη Συνέντευξη Τύπου εκπροσώπων από τις Πρεσβείες των χωρών της Τσεχίας και της Κροατίας.

Καθώς η Συνέντευξη Τύπου φιλοξενείται στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα και για να εξασφαλιστεί η άδεια εισόδου, παρακαλούμε να μας αποστείλετε μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου τα στοιχεία όσων παρευρεθούν ( όνομα, επώνυμο, e-mail, αριθμός τηλέφωνου, Μέσο)

Στοιχεία επικοινωνίας 

Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων «ΕΔΡΑ», Αισχύλου 5, Περιστέρι, Tηλ. επικοινωνίας: 210-5913826 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr