Στόχος αυτής της έρευνας είναι η διερεύνηση της σχέσης μεταξύ των προσωπικών σας χαρακτηριστικών και της επίδοσης σας σε ένα τεστ με ερωτήσεις GMAT, το οποίο θα συμπληρώσετε αφού παρακολουθήσετε το αναρτημένο, διάρκειας 3 λεπτών βίντεο.

Το GMAT είναι ένα που μελετούν τις μαθηματικές και αναλυτικές δεξιότητες του ατόμου. Επιπλέον, θα απαντήσετε σε κλίμακες που αφορούν τις έννοιες της Αυτοπεποίθησης, της Ευεξίας και των Βασικών Αναγκών, σύμφωνα με τη θεωρία Αυτοπροσδιορισμού.

Ονόματα ερευνητών:
Αναστασία Ρουφογάλη, υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή Αλέξη Αρβανίτη

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων, όσους συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο, καθώς χωρίς τη δικιά σας συμβολή, το εγχείρημα αυτό, θα ήταν ανέφικτο. 


Σημαντικό είναι να ειπωθεί ότι πρόκειται για πειραματική έρευνα (όχι για ένα ερωτηματολόγιο αυτοαναφοράς) και λόγω της διαδικτυακής φύσης της, στηριζόμαστε στην προσωπική σας συνέπεια ώστε τα ερωτήματα να μην απαντώνται στην τύχη.

Απαιτείται:

  • H παρακολούθηση με προσοχή ενός βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών
  • Η απάντηση σε 6 μαθηματικές ερωτήσεις, που θα χρειαστούν χαρτί και μολύβι
  • Να μη συμπληρωθεί σε χώρο που υπάρχουν ενδεχόμενοι περισπασμοί

Ακολουθήστε το σύνδεσμο προκειμένου να συμμετέχετε στην έρευνα: Προσωπικά χαρακτηριστικά και μαθηματική επίδοση 

Σημείωση: Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας.

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr