Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για την συσχέτιση εργασιακής ικανοποίησης με το σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης.

Σκοπός της έρευνας

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η εργασία σε μία μονάδα ψυχικής υγείας μπορεί να είναι προκλητική και δύσκολη, ειδικά για όσους εργάζονται σε μονάδες φιλοξενίας, η παρούσα έρευνα έχεις ως σκοπό να διερευνήσει κατά πόσο υπάρχει συσχέτιση της εργασιακής ικανοποίησης με το σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης και την ικανοποίηση ζωής σε επαγγελματίες που εργάζονται σε στεγαστικές Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.

Η παρούσα έρευνα  είναι εγκεκριμένη από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire της Αγγλίας. Διεξάγεται από την μεταπτυχιακή φοιτήτρια Εφαρμοσμένης Κλινικής Ψυχολογίας Τσικρικού Ευδοξία.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν στην έρευνα

Στην έρευνα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο ενήλικες που εργάζονται στις συγκεκριμένες μονάδες και η συμμετοχή είναι προαιρετική. Η συναίνεσή του συμμετέχοντα κρίνεται απαραίτητη για τη διεξαγωγή αυτής της έρευνας, το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και η εχεμύθεια είναι δεδομένη στις απαντήσεις.

Χρήση και διασφάλιση των δεδομένων

Οι απαντήσεις θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να παρουσιάσουν στατιστικές πληροφορίες και καμία προσωπική πληροφορία δε θα χρησιμοποιηθεί.

Δεν θα ζητηθεί να αναφερθεί η Μ.Ψ.Α. στην οποία εργάζεται ο συμμετέχων. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων θελήσει μπορεί να αποσύρει την συμμετοχή χρησιμοποιώντας τον κωδικό που θα κληθείτε να γράψει παρακάτω.

Ωστόσο το χρονικό περιθώριο για να αποσύρετε τη συμμετοχή σας είναι μία εβδομάδα μετά από την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την έρευνα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την συντάκτρια της έρευνας στο παρακάτω mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρότερων για τον χρόνο σας και τη συμμετοχή σας.

Ο σύνδεσμος για την συμμετοχή στην Έρεευνα είναι:  https://forms.gle/

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας.

Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr