Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα με θέμα: Διερεύνηση της σχέσης των πρώιμων οικογενειακών κακοποιητικών εμπειριών με τις δυσκολίες συναισθηματικής ρύθμισης.

Αγαπητοί συμμετέχοντες,

Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στην έρευνα.

Καλείστε να συμμετάσχετε στην παρούσα ηλεκτρονική ερευνά, η οποία διενεργείται από τον μεταπτυχιακό φοιτητή MSc in Clinical Psychology του τμήματος Κοινωνικών Επιστήμων και Επιστήμων της Συμπεριφοράς του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου, Κούκο Φώτιο υπό την εποπτεία του Δρ.Γεωργίου Γεώργιου.

Η έρευνα έχει εγκριθεί από την Εθνική Βιοηθική Επιτροπή Κύπρου ΕΕΒΚ ΕΠ 2022 76.

Σκοπός της είναι η διερεύνηση της σχέσης των οικογενειακών εμπειριών με το συναίσθημα.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική, ανώνυμη και μπορεί να διακοπεί ανά πασά στιγμή απλά με το κλείσιμο της σελίδας στην οποία βρίσκεστε.

Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες ως προς το πλαίσιο της έρευνας καθώς και έντυπο συγκατάθεσης, τα στοιχειά των ερευνητών για οποιαδήποτε ερώτηση ή ένσταση καθώς και πληροφορίες με στοιχεία επικοινωνίας για τυχών παράπονα.

Στο τέλος της έρευνας παρέχονται πληροφορίες επικοινωνίας με φορείς για παροχή συμβουλευτικής, στην περίπτωση ανακίνησης προσωπικών βιωμάτων.

Ο ενδεικτικός χρόνος συμπλήρωσης είναι περίπου 10'.

Με εκτίμηση,
Κούκος Φώτιος | Μεταπτυχιακός Φοιτητής Κλινικής Ψυχολογίας | Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Μεταβείτε στην παρακάτω διεύθυνση προκειμένου να συμμετέχετε στην έρευνα: ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΧΕΣΗΣ ΠΡΩΙΜΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ.

Το PSYCHOLOGY.GR και οι προσκλήσεις συμμετοχής σε έρευνες Ψυχολογίας

Το Psychology.gr, η πύλη της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο info @psychology.gr προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στo PSYCHOLOGY.GR

Το κείμενό σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Συντάκτης στην Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr
Μετάφραση, απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr