Η Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ για ΛΟΑΤΚΙ άτομα, τις οικογένειές τους και για εκπαιδευτικούς αποτελεί τον πυρήνα του έργου και έχει τέσσερις κύριες δράσεις: την ψυχολογικής στήριξη, τη συμβουλευτική, την παρέμβαση στην κρίση και την ασφαλή και έγκυρη παραπομπή.

Η τηλεφωνική Γραμμή λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 12:00-19:00. Προσφέρεται η δυνατότητα βιντεοκλήσης για να εξυπηρετούνται και ΛΟΑΤΚΙ άτομα με δυσκολία στην μετακίνηση ή ΑμεΑ ή άτομα που διαμένουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Παράλληλα, πραγματοποιούνται δια ζώσης συνεδρίες για ΛΟΑΤΚΙ άτομα ή/και οικογένειες με ΛΟΑΤΚΙ μέλη.

Πρόσκληση εθελοντών ψυχολόγων

Η Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ για ΛΟΑΤΚΙ άτομα, τις οικογένειές τους και για εκπαιδευτικούς προσκαλεί ​εθελόντριες/εθελοντές ψυχολόγους να συνδράμουν στο έργο μας, με την επαγγελματική τους ιδιότητα. Συγκεκριμένα, προσκαλούμε ψυχολόγους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο κομμάτι της τηλεφωνικής συμβουλευτικής σε σχέση με ΛΟΑΤΚΙ θέματα που αφορούν άτομα, οικογένειες ή εκπαιδευτικά πλαίσια.

Με στόχο την καλύτερη λειτουργικότητα του προγράμματος, θα μπορέσουμε να απορροφήσουμε περιορισμένο αριθμό εθελοντών-ριών.

Ο χρόνος εθελοντικής απασχόλησης δε θα υπερβαίνει τις 2 ώρες ανά εβδομάδα, επιπλέον των εκπαιδεύσεων και των εποπτειών, στις οποίες η παρουσία θα είναι απαραίτητη.

Η εθελοντική απασχόληση, εκπαίδευση και εποπτεία πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

​Οι ενδιαφερόμενες/οι χρειάζεται να στείλουν απαραίτητα συνοδευτική επιστολή, που να αναφέρεται το κίνητρο για τη συμμετοχή τους, καθώς και το βιογραφικό τους σημείωμα, μέχρι και τη Δευτέρα, 11/02/19. Τα δύο έγγραφα χρειάζεται να είναι ξεχωριστά αρχεία σε μορφή doc, docx ή pdf και να επισυνάπτονται.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση αποστολής είναι: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τον τίτλο: 2ο κάλεσμα εθελοντριών/ντών Ψ.

Σημειώστε, ότι αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σ’ αυτό το κάλεσμα, χρειάζεται οπωσδήποτε να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, ακόμη κι αν έχετε στείλει το βιογραφικό σας σημείωμα στο παρελθόν.

Πληροφορίες:
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  | Τηλέφωνο: 210-8829969