Η εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders είναι συνολικής διάρκειας 120 ωρών και πραγματοποιείται σε 8 Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Δια Ζώσης & με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης καθώς και με δυνατότητα On Demand παρακολούθησης σε επανάληψη των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού σαββατοκύριακου.

Για τα διαδικτυακά μαθήματα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 30%. Η θέση κάθε σπουδαστή κατοχυρώνεται με ελάχιστη προκαταβολή 200 ευρώ.

Διαδικτυακή Μετάδοση της Εκπαίδευσης στις Διατροφικές Διαταραχές

Η διαδικτυακή αναμετάδοση γίνεται μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας WebEx με πεντακάθαρη εικόνα και ήχο σε ταυτόχρονη προβολή των διαφανειών και των παρουσιάσεων στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Εκπαίδευση σε πραγματικό χρόνο

Κάθε σπουδαστής έχει άμεση αλληλεπίδραση τόσο με τους εκπαιδευτές όσο και με τους σπουδαστές που παρακολουθούν την εκπαίδευση δια ζώσης, όπου μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια, τις παρατηρήσεις και τυχόν απορίες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. 

Σε κάθε σπουδαστή παρέχεται ιδιαίτερα πλούσιο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό σημειώσεων καθώς και η δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης επιπλέον 5 βιντεοσκοπημένων κλινικών φροντιστηρίων συνολικής διάρκειας περισσότερες από 100 ώρες εκπαιδευτικής διάρκειας από τα μαθήματα της συνεχιζόμενη εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ. 

Εξασφάλιση εργαλείων και δεξιοτήτων για επαγγελματίες υγείας

Η εκπαίδευση που εξασφαλίζει σημαντικά εργαλεία και δεξιότητες για την αποτελεσματικότητα κάθε επαγγελματία υγείας
Οι τεχνικές διαχείρισης βασίζονται σε δοκιμασμένα μοντέλα εφαρμογής CBT από το National Center for Eating Disorders της Μεγάλης Βρετανίας του οποίου κατ' αποκλειστικότητα παρέχουμε στην Ελλάδα την εκπαίδευση υπό την Αιγίδα του BPS καθώς και στην 15ετή εμπειρία των βασικών εκπαιδευτών σε μονάδες διαχείρισης περιστατικών με κύρια προϋπηρεσία τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού της οποίας ιδρυτικά της μέλη ήταν ο Διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας και η διατροφολόγος Ιωάννα Κοντελέ, έχοντας στη συνέχεια στις υπηρεσίες της και την ψυχολόγο δρ Μαργαρίτα Αγγελική Σχινά που είναι και επιστημονική υπεύθυνη όλου του προγράμματος.

Τόπος διεξαγωγής των σεμιναρίων:

Θεσσαλονίκη: Ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel, Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, ΤΚ 54626
Επικοινωνία με τη γραμματεία του ΚΕΑΔΔ, με την κυρία Εύη Αντωνίου στο τηλέφωνο 210-2718360 Δευτέρα με Πέμπτη 11πμ-7μμ και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο επίσημο site της εκπαίδευσης: Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών 

Διαβάστε σχόλια για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

"Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου εκπαίδευση Ευρωπαικού επιπέδου με άριστη οργάνωση από την αρχή έως το τέλος και άμεση διαδραστικότητα τόσο μεταξύ των εκπαιδευτών και των εκπαιδευομένων όσο και των εκπαιδευομένων μεταξύ τους".
Τσεντσερής Μιχάλης, Ψυχολόγος, Ιωάννινα


"Είναι σίγουρο ότι μιλάμε για μια εκπαίδευση ζωής! Η άρτια οργάνωση, η επιμέλεια και το νοιάξιμο των εκπαιδευτών για την προσωπική αλλά και εκπαιδευτική εξέλιξη των σπουδαστών είναι υποδειγματικά. Έχοντας παρακολουθήσει την εκπαίδευση αλλά και πολλές άλλες μέχρι τώρα στη ζωή μου, ένα έχω να πω: Η εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ κάνει τη διαφορά!

Μαθαίνεις πράγματα τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να τα εφαρμόσεις άμεσα. Για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία και το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ένα μεγάλο μπράβο στον Ευάγγελο Ζουμπανέα και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του! Συνεχίστε με το ίδιο πάθος"!
Βραχιόλιας Ευστράτιος, Ψυχολόγος - Αλεξανδρούπολη

 

"Θα μπορουσα να πω "ρε γαμωτο τελειωσε" αλλα.. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι αλληλεπίδρασης με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες, την ίδια θέληση, τον ίδιο στόχο και σκοπό μαζί σου. Δεν μπορεί από το να είναι στο εξής αυτοί οι άνθρωποι κομμάτι της εξέλιξης σου και να έχεις πάντα την θέληση να προσφέρεις ότι μπορείς για αυτούς όποτε το χρειαστούν. Oι δάσκαλοι μας ήταν ο ορισμός του δασκάλου.. Μας έδειξαν τον δρόμο αλλά ποτέ δεν μας είπαν τι να δούμε.

...θα μπορούσα να πω "ρε γαμώτο τελείωσε" αλλά..θα πω..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που το έζησα".
Κατσαβέλης Νεκτάριος


"Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ευγνωμοσύνη στους δασκάλους μας! Ένα μπράβο και στους συνεκπαιδευόμενούς μου"!
Μαλλιαράκης Νίκος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Μοίρες, Ηράκλειο - Κρήτη


"Έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου στο ΚΕΑΔΔ και εφαρμόζοντας πλέον και εγώ η ίδια τις τριάδες και τις δυάδες, παρατηρώ πως όλα αυτά που διδαχθήκαμε προέρχονται από ανθρώπους με γνώσεις και αγάπη για το επάγγελμά τους. Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς για το κατά πόσο η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται και σε ψυχολόγους. Με χαρά μου είδα ότι είναι μία εκπαίδευση που σκοπό της έχει να θεραπεύσει το άτομο συνολικά, σωματικά και ψυχικά! Έμαθα πολλά πράγματα για τη διατροφή, για τη σωματική άσκηση και τα οφέλη της, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο της ψυχολογίας στη διατροφή.

Είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που σταδιακά σε βάζει σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι και να λειτουργείς με έναν άλλο πιο υγιή τρόπο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε! Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ"!Ευαγγελία Καφούνη - Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια