Η σαγήνη στην εφηβεία

Το Σάββατο 6 Απριλίου, οργανώνεται Ημερίδα από το Εργαστήριο Ψυχολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είσοδος Ελεύθερη!

Ομιλητές της Ημερίδας «Η σαγήνη στην εφηβεία»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΡΒΗΣ

Ψυχίατρος, Παιδοψυχίατρος, Ψυχαναλυτής, Διευθυντής στο Τμήμα Ψυχιατρικής Εφήβων Γ.Ν.Α. "Γ. Γεννηματάς", Διδάσκων Αναλυτής Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας

Η σαγήνη ως δύναμη ψυχικής αναμόρφωσης στην εφηβεία

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Γενεύης, Διδάσκων Αναλυτής Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας, Πρόεδρος Ελληνικής Ψυχοσωματικής Εταιρείας

Η κακοήθης αποπλάνηση

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΛΑΝΑΚΗ

Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας ΕΚΠΑ

Η σαγήνη στην εκπαίδευση

Δείτε στο εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας της Πύλης μας Επιλεγμένα βιβλία για τη Ψυχολογία Εφήβου.

Λεπτομέρειες της Ημερίδας «Η σαγήνη στην εφηβεία»

Τόπος Διεξαγωγής: Αμφιθέατρο Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αθήνα

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Η είσοδος είναι ελεύθερη ωστόσο, απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φόρμα Συμμετοχής

Συγγραφή Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση σε όλη την αρθρογραφία καθώς και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα που αφορούν την επικαιρότητα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Εγγραφή στο Newsletter

Απεχθανόμαστε το Spam! Στην 1η λίστα, θα λαμβάνετε emails από την Πύλη Ψυχολογίας για επιλεγμένα άρθρα ψυχολογίας. Στη 2η λίστα, θα λαμβάνετε προτάσεις βιβλίων ψυχολογίας. Στην 3η λίστα, κάντε εγγραφή μόνο αν είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας.