Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Practitioner on Eating Disorders παρέχει γνώσεις, δεξιότητες και θεραπευτική καθοδήγηση για όλες τις διατροφικές διαταραχές, όπως υπερφαγικά επεισόδια, βουλιμία, φόβος για την τροφή, ανορεξία, εμμονή με αλλεπάλληλες δίαιτες.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Practitioner on Eating Disorders

Παρέχονται καινοτόμες και πρακτικές εκπαιδεύσεις προς επαγγελματίες υγείας που δουλεύουν με διατροφικές διαταραχές και παχυσαρκία σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά. Οι εκπαιδεύσεις και η διδακτέα ύλη διδάσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με την αντίστοιχη εκπαίδευση του NCfEDστην Μεγάλη Βρετανία στο οποίο ανήκουν και τα πνευματικά δικαιώματα.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης στους επιτυχείς της διαδικασίας αξιολόγησης παρέχεται το πιστοποιητικό Master Practitioner on Eating Disorders & Obesity, απευθείας από το NCfED και τη σφραγίδα του British Psychology Society BPS.

Δυνατότητα συνεργασίας και παραπομπής περιστατικών

Το ΚΕΑΔΔ παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις, υπηρεσίες και μοναδικές ευκαιρίες για τους επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο των διατροφικών διαταραχών

Ενημερωθείτε λεπτομερώς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Master Practitioner on Eating Disorders ακολουθώντας το σχετικό σύνδεσμο

Οι εκπαιδεύσεις παρέχουν στους επαγγελματίες υγείας ευκαιρίες συνεργασίας και ενσωματώνονται στο δίκτυο Συμβούλων μας. Οι πιστοποιημένοι θεραπευτές εμφανίζονται σε ειδική λίστα online μέσα από το επίσημο site του ΚΕΑΔΔ με τα πλήρη επαγγελματικά τους στοιχεία ώστε να είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Η πιστοποίηση του τίτλου Master Practitioner on Eating Disorders παρέχεται έπειτα από 3 γραπτές εξετάσεις, βασισμένες στην διδακτέα ύλη της εκπαίδευσης.

Για όσους παρακολουθήσουν διά ζώσης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης παρέχεται έκπτωση, από 2160 € σε 1512 €, εφόσον η εγγραφή ολοκληρωθεί έως 30 Νοεμβρίου 2021. 

Διάρκεια Προγράμματος:

Η εκπαίδευση Master Practitioner on Eating Disorders είναι συνολικής διάρκειας 120 ωρών (96 ώρες ζωντανής αναμετάδοσης και 24 ώρες βιντεοσκοπημένες) και πραγματοποιείται σε 8 Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και σε 6 στην Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει δυνατότητα τόσο για Δια Ζώσης όσο και διαδικτυακής παρακολούθησης, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα On Demand παρακολούθησης σε επανάληψη των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού σαββατοκύριακου.

Αθήνα: Μεσολογγίου 51, Νέα Ιωνία

Θεσσαλονίκη: Ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel, Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, ΤΚ 54626

Για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν Online το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης παρέχεται έκπτωση, από 1512 € σε 1134 €, εφόσον η εγγραφή ολοκληρωθεί έως 30 Νοεμβρίου 2021. 

keadd ekpaideysi2022b

Ψυχολόγοι είπαν για το πρόγραμμα...

Μπικιτζής Παναγιώτης, Ψυχολόγος Θεσσαλονίκη

Μία μοναδική εμπειρία, υψηλού επιπέδου αλλά ταυτόχρονα πολύ ευχάριστη. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι τεράστιο, καλύπτει οποιοδήποτε περιστατικό και καλύπτει επίσης κάθε παράμετρο αυτού, δηλαδή απόλυτα χρήσιμο. Η εμβάθυνση και ο συνδυασμός σε τεχνικές CBT με το διατροφικό κομμάτι, ανοίγει ένα νέο παράθυρο όχι μόνο στις διατροφικές διαταραχές αλλά και σε τομείς Ψυχοθεραπείας.

Το πιο σπουδαίο κομμάτι της εκπαίδευσης θεωρώ ότι είναι η μοναδική θέρμη και το συναίσθημα που νιώθεις ότι είσαι πλέον ένα μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα εκπαίδευσης του ΚΕΑΔΔ χωρίς να ξεχωρίσω κανέναν, γιατί απλά ήταν όλοι μοναδικοί!

Αγγελική Σανδήλου-Γαβαλά Ψυχολόγος, Μαρούσι Αττικής

Είναι από τις λίγες φορές που μία εκπαίδευση ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι γεμάτο γνώση, εμπειρίες, ιδέες που με έχει εξελίξει όχι μόνο ως επαγγελματία αλλά και ως άνθρωπο. Παρ' όλο που είχα κάποιους ενδοιασμούς αν ως ψυχολόγος θα μπορούσα να επωφεληθώ τελικά καταλήγω ότι η συγκεκριμένη εκπαίδευση μου έχει δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια και την αυτοπεποίθηση για να δουλέψω με τις διατροφικές διαταραχές αλλά μου πρόσφερε γνώσεις και τεχνικές ευρύτερα για τη δουλειά μου.

Ξύπνησε τη δίψα μου για περισσότερη γνώση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ζουμπανέα, την κυρία Σχοινά την κυρία Κοντελέ και σε όλη την ομάδα των εκπαιδευτών... Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ευκαιρία που μου δώσατε.

Βραχιόλιας Ευστράτιος, Ψυχολόγος – Αλεξανδρούπολη

Είναι σίγουρο ότι μιλάμε για μια εκπαίδευση ζωής. Η άρτια οργάνωση, η επιμέλεια και το νοιάξιμο των εκπαιδευτών για την προσωπική αλλά και εκπαιδευτική εξέλιξη των σπουδαστών είναι υποδειγματικά. Έχοντας παρακολουθήσει την εκπαίδευση αλλά και πολλές άλλες μέχρι τώρα στη ζωή μου, ένα έχω να πω: Η εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ κάνει τη διαφορά! Μαθαίνεις πράγματα τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να τα εφαρμόσεις άμεσα.

Σε εξοπλίζει η εκπαίδευση με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό το οποίο συμπληρώνει τις γνώσεις σου και σε υποστηρίζει. Διορθώνει ελλείψεις στην μέχρι τώρα εκπαίδευση μας, διαλύει μύθους για την διατροφή αλλά και γενικότερα για τις διατροφικές διαταραχές και όλα αυτά με απόλυτο σεβασμό στο άτομο που υποφέρει από διατροφικές διαταραχές.

Για μένα ήταν μια μοναδική εμπειρία και το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Ένα μεγάλο μπράβο στον Ευάγγελο Ζουμπανέα και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του! Συνεχίστε με το ίδιο πάθος!

Ευαγγελία Καφούνη, Ψυχολόγος, Αθήνα, Χαλάνδρι

Μία εκπαίδευση που σκοπό της έχει να θεραπεύσει το άτομο συνολικά, σωματικά και ψυχικά. Έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου στο ΚΕΑΔΔ και εφαρμόζοντας πλέον και εγώ η ίδια τις τριάδες και τις δυάδες, παρατηρώ πως όλα αυτά που διδαχθήκαμε προέρχονται από ανθρώπους με γνώσεις και αγάπη για το επάγγελμά τους. Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς για το κατά πόσο η εκπαίδευση αυτή απευθύνεται και σε ψυχολόγους. Με χαρά μου είδα ότι είναι μία εκπαίδευση που σκοπό της έχει να θεραπεύσει το άτομο συνολικά, σωματικά και ψυχικά!

Έμαθα πολλά πράγματα για τη διατροφή, για τη σωματική άσκηση και τα οφέλη της, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο της ψυχολογίας στη διατροφή. Είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που σταδιακά σε βάζει σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι και να λειτουργείς με έναν άλλο πιο υγιή τρόπο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε! Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ!

Κωνσταντίνου Υβόνη, Ψυχολόγος - Κύπρος

Το πρόγραμμα, δεν σου προσφέρει απλά ένα χαρτί εξειδίκευσης στις διατροφικές διαταραχές και στην παχυσαρκία, αλλά και πραγματικές γνώσεις. Οι καθηγητές δεν είναι απλά καθηγητές, είναι επαγγελματίες και αυτό οδηγεί στην μεταφορά πραγματικής γνώσης και όχι απλά μιας τυποποιημένης θεωρίας, κάτι εξαιρετικά σημαντικό καθώς αν η θεωρία δεν συνδέεται με την πράξη δεν μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Ως Κλινικός Ψυχολόγος νιώθω τρομερά τυχερή που έχω ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη εκπαίδευση, καθώς έχω στα χέρια μου πάμπολα εργαλεία, με τα οποία μπορώ να κατανοήσω πολύ καλύτερα και βαθύτερα το πλαίσιο των συμπτωμάτων της διατροφικής διαταραχής, ενώ πολλές φορές τείνω να τα προσαρμόζω και σε άλλες περιπτώσεις εκτός διατροφικών θεμάτων.

Σοφούρη Ευρυδίκη, Ιατρός Παθολόγος – Αθήνα

Ένα πρόγραμμα όπου η υποδομή είναι άρτια, η οργάνωση θεματική και σπονδυλωτή με καθολική κάλυψη των θεμάτων των διατροφικών διαταραχών. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου Master practitioner on eating disorders είναι εξαιρετική. Οι ομιλίες είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες με υψηλό επίπεδο πληροφόρησης και κατάρτισης των ομιλητών. Η διοργάνωση του σεμιναρίου είναι άψογη με πάρα πολύ καλή επιλογή του χώρου, ο οποίος ήταν πολύ ευχάριστος και εύκολα προσβάσιμος.

Η γραμματειακή υποστήριξη διευκόλυνε τη διαδικτυακή συμμετοχή και την ομαλή παρακολούθηση του σεμιναρίου. Η υποδομή είναι άρτια, η οργάνωση θεματική και σπονδυλωτή με καθολική κάλυψη των θεμάτων των διατροφικών διαταραχών από διατροφολόγους, ψυχολόγο, ιατρούς και γυμναστή. Όλες οι παρουσιάσεις συνοδεύονταν από σύγχρονες βιβλιογραφικές αναφορές με συνοδευτικό και υποστηρικτικό υλικό εκτενέστατο.

Όσον αφορά την διατροφή παρουσιάζονται λεπτομερώς ολοκληρωμένα και ισορροπημένα προγράμματα διατροφής που βασίζονται σε πετυχημένα μοντέλα διατροφικής υποστήριξης και δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ολοκληρωμένου δικτύου στήριξης του πελάτη για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και υιοθέτηση υγιούς τρόπου ζωής. Η ροή του σεμιναρίου κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με πολλαπλές στιγμές εντυπωσιασμού ως το περιεχόμενο.

Επιτυχημένη είναι και η διαδραστικότητα των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου όχι μόνο εκείνων με την φυσική τους παρουσία αλλά και των συμμετεχόντων διαδικτυακά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος