Ένα νέο ασύγχρονο διαδικτυακό σεμινάριο αυτοβελτίωσης προστέθηκε στην πλατφόρμα PSYVERSITY. Πρόκειται για το σεμινάριο με τίτλο: Πως να εκπληρώνουμε τα σημαντικά πράγματα της ζωής μας και να διαχειριζόμαστε τα επείγοντα.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 13 εισηγήσεις, ασκήσεις και πρόσθετο υλικό για μελέτη. Είναι άμεσα διαθέσιμο, μπορείτε να το αποκτήσετε από το PSYVERSITY και να το παρακολουθήσετε από την άνεση του υπολογιστή σας, στον χρόνο που εσείς θα επιλέξετε.

Διαχείριση χρόνου και αναβλητικότητας

Στο σεμινάριο που ακολουθεί θα μιλήσουμε για την αναβλητικότητα, θα μάθουμε τι είναι και τους λόγους για τους οποίους αναβάλλουμε συνεχώς δραστηριότητες για την επόμενη ή επόμενες μέρες.

Τι θα κερδίσουμε από το σεμινάριο:

• Θα συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι οι συνέπειες που προκαλεί στη ζωή μας. Η συνειδητοποίηση αυτή θα μας προτρέψει να την σταματήσουμε.
  • Μέσα από βιωματικές ασκήσεις θα μάθουμε τρόπους που θα μας βοηθήσουνε να ξεκινήσουμε να εκπληρώνουμε τα πιο σημαντικά πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
  • Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τις σωστές λέξεις έτσι ώστε να αλλάξουμε την ιστορία στο μυαλό μας (πεποιθήσεις) και αυτό θα μας βοηθήσει να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση μας.
  • Θα συνειδητοποιήσουμε τι «θέλουμε» και τι «πρέπει» να κάνουμε σε κάθε τομέα της ζωής μας, ξεχωριστά, για να έχουμε τα ιδανικά αποτελέσματα.(επαγγελματικά, προσωπικά, κ.α)

Αποκτήστε το ασύγχρονο σεμινάριο αναβλητικότητας και διαχείρισης χρόνου και παρακολουθήστε το από τον υπολογιστή σας, στον χρόνο που εσείς επιθυμείτε.

Σε ποιους απευθύνεται το Σεμινάριο;

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν τον αυθεντικό τους εαυτό και να εκπληρώνουν κάθε ημέρα της ζωής τους τα πράγματα εκείνα που τους κάνουν ευτυχισμένους.

Εισηγητής, ο Δημήτρης Γεωργαντάς, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Life Coach. Έχει σπουδάσει Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη και συνέχισε τις σπουδές του ως Life Coach στην Ακαδημία Island of Man του Νικόλα Σμυρνάκη. Έχει σημαντική εμπειρία σε σεμινάρια με θέμα την ενεργοποίηση και παρακίνηση των ανθρώπων για μια ζωή πετυχημένη και ευτυχισμένη.

Τι είναι το Psyversity

Ο μόνος άνθρωπος που είναι πραγματικά μορφωμένος είναι εκείνος που έχει μάθει πώς να μαθαίνει και πώς να αλλάζει… Carl R. Rogers

Η πλατφόρμα Psyversity απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που έχει ενδιαφέρον για την προσωπική ανάπτυξη του. Απευθύνεται ακόμη σε όσους επιθυμούν την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Περιλαμβάνει σεμινάρια, σε ένα ευρύ φάσμα, περισσότερων από 40 κατηγοριών ψυχολογίας και ψυχικής υγείας.

Πως να επιλέξετε σεμινάριο
Κάθε σεμινάριο, έχει μια ολοσέλιδη παρουσίαση. Στην σελίδα αυτή του σεμιναρίου, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα περιεχόμενα του σεμιναρίου, τη διάρκεια του, τον φορέα που το προσφέρει, σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο, πως θα ωφεληθείτε με την παρακολούθηση του.

Κριτικές και σχόλια
Σε κάθε σεμινάριο, θα δείτε σχόλια και κριτικές, αυστηρά από ανθρώπους που το έχουν παρακολουθήσει. Λάβετε σοβαρά υπόψιν τα σχόλια και την κριτική τους, προκειμένου να επιλέξετε το κατάλληλο σεμινάριο για εσάς!

Τι περιλαμβανει ένα ασύγχρονο σεμινάριο στο PSYVERSITY

Τα σεμινάρια, στηρίζονται κατά βάση σε video – εισηγήσεις. Κατά μέσο όρο, το υλικό ενός σεμιναρίου, αποτελείται κατά 50% ή περισσότερο, από video. Όλα τα σεμινάρια, έχουν τον μέγιστο δυνατό αριθμό υποενοτήτων, έτσι ώστε να διευκολύνεται η τμηματική παρακολούθηση τους.

Κάποια σεμινάρια, απαιτούν να περάσει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προκειμένου να ξεκλειδώσει η δυνατότητα παρακολούθησης των επόμενων υποενοτήτων. Άλλα σεμινάρια, για το ξεκλείδωμα ενοτήτων απαιτούν τη συμπλήρωση κάποιου ερωτηματολογίου ή την ολοκλήρωση ασκήσεων.

Υλικό Σεμιναρίων

• Screening Tests – Ερωτηματολόγια προόδου, αυτοβοήθειας ή αξιολόγησης.
  • Πρόσθετο υλικό, όπως PDF, Φωτογραφίες, Αρθρογραφία κτλ.
  • Παρουσιάσεις PowerPoint
  • Προτεινόμενες Ασκήσεις Αυτοβοήθειας και αξιολόγηση προόδου μέσω του κλειστού forum.
  • Σε επιλεγμένα σεμινάρια, online συνάντηση με τον εισηγητή, σε προκαθορισμένη ημερομηνία.

Παροχές σεμιναρίων

• Ειδικό, κλειστό φόρουμ επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τον Εισηγητή του σεμιναρίου, προσβάσιμο μόνο σε όσους έχουν αγοράσει το σεμινάριο.
  • Certification – Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου από τον φορέα που το προσφέρει.
  • Test Αξιολόγησης του σεμιναρίου.
  • Δικτύωση με τους εισηγητές και τα μέλη του Psyversity, μέσω κλειστού Facebook Group.