Η αδελφική σχέση και ο αδελφικός δεσμός, είναι η ολιγότερο επεξεργασμένη δυάδα στον τομέα της ψυχανάλυσης, της ψυχοθεραπείας και της συμβουλευτικής και αυτό είναι μια πραγματικότητα και αλήθεια. Αυτή η δυναμική διαλεκτική δημιουργεί συνθήκες και γεγονότα εξαιρετικής παρουσίας και εμβέλειας μέσα στην οικογενειακή δομή και στην κοινότητα.

Η ανάγκη των ανθρώπων είναι να έχουν έναν αδελφό, μία αδελφή. Ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει.

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, ως ο αποκλειστικός επιστημονικός φορέας της Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα, με συνεχή παρουσία και δράση στο χώρο της Συμβουλευτικής, έρχεται να καλύψει, μέσα από ομιλίες και εργαστήρια, το υπάρχον κενό και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ετήσια, 26η Διημερίδα για το 2022 που διοργανώνει ψηφιακά, στις 19 και 20 Φεβρουαρίου, με θέμα:

Ο ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
Κάθε διημερίδα της Ε.Ε.Σ., αποτελεί ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός που συμπυκνώνει συναισθήματα και σκέψεις δημιουργώντας μια ανακεφαλαίωση και μια εισήγηση με προοπτική, του θέματος που, κάθε φορά, προτείνεται.

Αυτή η Διημερίδα, μέσω των Εισηγήσεων και των Εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν, έρχεται να αναδείξει τον αδελφικό δεσμό ως ισχυρότατο πεδίο δράσης, να τον τοποθετήσει στην ουσιαστική του θέση, ως ένα κομβικό σημείο, εντός του ψυχικού χώρου ενός εκάστου υποκειμένου και ως μία από τις κυρίαρχες δομές του συλλογικού σώματος της ανθρώπινης φυλής.

Την πρώτη ψηφιακή Διημερίδα της, διοργανώνει η ΕΕΣ σε συνεργασία με την ERA Ltd.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
Η παρακολούθηση θα γίνει μέσω ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας με προσωπικό link παρακολούθησης. Όλες οι οδηγίες θα σταλούν με email στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες πριν την έναρξη των Διημερίδας.

ΓΛΩΣΣΑ
Η επίσημη γλώσσα της Διημερίδας είναι η Eλληνική.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Τα πιστοποιητικά συμμετοχής (εισηγήσεις/ομιλίες, Βιωματικό εργαστήρι, συμμετέχοντες) θα σταλούν ηλεκτρονικά μετά το πέρας της Διημερίδας αφού συμπληρωθεί η ηλεκτρονική φόρμα αξιολόγησης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ
Η αξιολόγηση αποστέλλετε σε email προσωπικά στον κάθε συμμετέχοντα μετά το τέλος της Διημερίδας.

Πρόσκληση ενδιαφερόμενων για υποβολή περιλήψεων 

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν περιλήψεις εργασιών (έως 300 λέξεις) για τη διαμόρφωση του προγράμματος της Διημερίδας, on line ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος βήμα-βήμα, το αργότερο έως 24 Ιανουαρίου 2022

Η διημερίδα δίνει τη δυνατότητα σε έμπειρους αλλά και νέους επαγγελματίες να παρουσιάσουν τις θέσεις του σε θέματα που άπτονται της Συμβουλευτικής.

Στη διημερίδα θα φιλοξενηθούν:

  • Προφορικές ανακοινώσεις
  • Στρογγυλά τραπέζια
  • Βιωματικά Εργαστήρια.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της διημερίδας και να δείτε αναλυτικές πληροφορίες. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ.