Βιωματικό εργαστήριο διάρκεια 2 ωρών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, την Πέμπτη 8/12 στις 18:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Σχετικά με το εργαστήριο

Στο συγκεκριμένο εργαστήριο θα μιλήσουμε για τη σημασία της ευεξίας στη καθημερινότητά μας. Επίσης, θα συζητήσουμε για τα θετικά συναισθήματα και την ενσυνειδητότητα ως 2 σημαντικές παραμέτρους της ευεξίας αλλά και μέσα για την επίτευξή της.

Θα εξασκηθούμε μαζί, σε πραγματικό χρόνο σε ασκήσεις που μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει και ατομικά, στον δικό του χρόνο, ενισχύοντας την ενσυνειδητότητα και τα θετικά του συναισθήματα.

Ενότητες εργαστηρίου:

  • Τι σημαίνει ενσυνειδητότητα
  • Σε τι αναφέρεται ο όρος “ενσυνείδητη προσοχή”
  • Με ποιόν τρόπο συνδέονται τα θετικά συναισθήματα με την έννοια της ενσυνειδητότητας
  • Η σημασία της βίωσης θετικών συναισθημάτων στην καθημερινή μας ζωή.
  • Σε τι αναφέρεται η θεωρία της αυθεντικής ευτυχίας
  • Βιωματικές ασκήσεις
  • Μην ξεχνάτε πως το να νιώθετε ευεξία είναι δικαίωμά σας!

Εισηγήτρια:

Η Μαίρη Παναγοπούλου είναι Οργανωσιακός Σύμβουλος, Eκπαιδευτικός και υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο πεδίο της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς. Απέκτησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Ψυχολογία της Εργασίας και στην Επαγγελματική Συμβουλευτική και Προσανατολισμό.

Εκπαιδεύτηκε στην Θετική Ψυχολογία στην Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας και συνεχίζει την εκπαίδευσή της στην Συνθετική Συμβουλευτική Ενηλίκων στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας. Εργάζεται ιδιωτικά στο MindPath, παρέχοντας υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής και προσανατολισμού καθώς και Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας

Μεταβείτε στην πλατφόρμα του Psyversity για να κάνετε εγγραφή - δέσμευση θέσης στο Εργαστήριο: Η ευεξία είναι δικαίωμα σας: Θετικά Συναισθήματα και Ενσυνειδητότητα