Ένας τρόπος να υπάρχουμε, είναι ο κύκλος αυτοβελτίωσης -ο τελευταίος για τη φετινή χρονιά- που έχει προγραμματιστεί από την ομάδα του PSYCHOLOGY.GR, για τον μήνα Ιούνιο.

Ο κύκλος αυτοβελτίωσης γίνεται με την υποστήριξη του Κολλεγίου Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS και θα διεξαχθεί Online, μέσω Zoom.

Η συνολική διάρκεια του κύκλου αυτοβελτίωσης είναι 10 ώρες. Πρόκειται για 3 Σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Ιουνίου και 2 Βιωματικά Εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Μέσα από τα σεμινάρια του Σαββάτου θα γνωρίσουμε σε βάθος την προσωποκεντρική στάση ζωής, ενώ μέσα από τα Εργαστήρια της Κυριακής θα πειραματιστούμε και θα βιώσουμε τις αρχές της προσωποκεντρικής και εν τέλει, έναν νέο τρόπο να υπάρχουμε….

Θεματικές Ενότητες που θα καλυφθούν

Στο διήμερο αυτό, θα γίνει μια ουσιαστική γνωριμία, θεωρητικά και πρακτικά, με την προσωποκεντρική προσέγγιση. Θα συζητηθούν ή/και θα δουλευτούν μέσω ασκήσεων, θεματικές ενότητες, όπως:

  • Γονεϊκότητα: πως σχετίζομαι προσωποκεντρικά με το παιδί μου;
  • Προσωπικότητα: Πως χτίζεται η προσωπικότητα μας; πως έγινα αυτό που είμαι;
  • Σχέσεις: πως μπορούμε να υπάρχουμε προσωποκεντρικά μέσα στις προσωπικές σχέσεις μας;
  • Προσωποκεντρικές συνθήκες ζωής: Ενσυναίσθηση, Άνευ όρων αποδοχή, Αυθεντικότητα
  • Επικοινωνία: αυθεντικό πρόσωπο και αποτελεσματική επικοινωνία
  • Οροι αξίας: τι είναι, πως και γιατί μας καθορίζουν;
  • Ψυχικές Διαταραχές: Πως προκύπτουν το άγχος και η κατάθλιψη, σύμφωνα με την προσωποκεντρική θεωρία;

Σε ποιους απευθύνεται ο κύκλος σΕΜΙΝΑΡΊΩΝ & εργαστηρίων

Ο κύκλος αυτοβελτίωσης, απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που έχει ενδιαφέρον για την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη του.

Απευθύνεται ωστόσο και σε φοιτητές και επαγγελματίες που θέλουν να βιώσουν μια 10ωρη επαφή με την προσωποκεντρική προσέγγιση.

Γενικές Πληροφορίες

Ο κύκλος αυτοβελτίωσης έχει γενική είσοδο 35 ευρώ.
Με αυτό το κόστος συμμετοχής έχετε δικαίωμα να συμμετέχετε σε όποια και όσα σεμινάρια και εργαστήρια επιθυμείτε.

Για φοιτητές και εκπαιδευόμενους σε οποιονδήποτε τομέα της ψυχολογίας/ψυχοθεραπείας, το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Θα χρειαστεί να στείλετε αποδεικτικό σπουδών, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να λάβετε εκπτωτικό κωδικό για την εγγραφή σας.

Όλα τα σεμινάρια θα βιντεοσκοπηθούν και θα είναι προσβάσιμα στους συμμετέχοντες, για 30 ημέρες, μέσα από την πλατφόρμα του PSYVERSITY.

Παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής, για κάθε σεμινάριο ξεχωριστά. Στις βεβαιώσεις συμμετοχής, θα έχετε πρόσβαση, επίσης μέσα από τον λογαριασμό σας στο PSYVERSITY.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα σεμιναρίων και εργαστηρίων και τους εισηγητές/συντονιστές αλλά και για να κάνετε εγγραφή, μεταβείτε στην πλατφόρμα του PSYVERSITY, στη διεύθυνση: 5ος Κύκλος Σεμιναρίων & Εργαστηρίων Αυτοβελτίωσης.