Παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο του θεραπευτικού- αποκαταστασιακού προγράμματος του Κέντρου Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ», μέσω προγράμματος υποστήριξης του γενικού πληθυσμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Θέση εργασίας ψυχολόγου στο Κέντρο Ημέρας Ανατολή

Ενδεικτικά:

1. Δράση του προγράμματος που αφορά τους εργαζόμενους στις μονάδες του ΕΣΥ:

Ψυχοεκπαίδευση στις βασικές αρχές της ψυχοκοινωνικής φροντίδας και των πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας και υλοποίηση προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή (υγειονομικό προσωπικό, μέλη ΕΚΑΒ, οδηγοί ΜΜM, εργαζόμενοι κλπ), για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας

2. Δράση του προγράμματος που αφορά τους νοσούντες από Covid19, τους οικείους τους και λοιπούς ασθενείς με χρόνιες παθήσεις:

Υλοποίηση προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για το γενικό πληθυσμό και τους νοσούντες από Covid19. Η στόχευση της εν λόγω δράσης θα είναι οι αγχώδεις διαταραχές, η κατάθλιψη, πρόληψη της αυτοκτονικότητας κ.α.

Οι υπηρεσίες του ψυχολόγου θα παρέχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 09:00-21:00 (σε κυλιόμενο ωράριο), κυρίως διαδικτυακά, αλλά και με φυσική παρουσία στο Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ», Μακεδονίας 8 και 22ας Απριλίου, Πολύγυρος Χαλκιδικής.

Απαραίτητα προσόντα για τη θέση του ψυχολόγου

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου
Γνώση χειρισμού Η/Υ
Εμπειρία / Προϋπηρεσία κατ’ ελάχιστον 1 έτος

Πρόσθετα προσόντα που θα συνεκτιμηθούν

Προηγούμενη εθελοντική ή μισθωτή εργασία σε συναφείς φορείς
Πιστοποιημένη εξειδίκευση σε ατομική – ομαδική ψυχοθεραπεία
Γνώσεις ψυχοεκπαίδευσης στις βασικές αρχές της ψυχοκοινωνικής φροντίδας και των πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας
Εμπειρία στην ψυχολογική υποστήριξη μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας
Πιστοποιημένη γνώση αγγλικών

Λοιπά κριτήρια επιλογής (εκτιμώνται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης):

Δυναμικός χαρακτήρας και ευχέρεια στην επικοινωνία και στην οργάνωση, ικανότητα συνεργασίας σε ομάδα.

Υποβολή βιογραφικών

Αποστολή βιογραφικών από 15/1/2021 έως 22/1/2021 με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..