Η Therapy Today, η πρώτη υπηρεσία e-ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα, συμπληρώνει ένα χρόνο λειτουργίας. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας!

Όσο προχωρά ο 21ος αιώνας, η ψυχοθεραπεία δεν θα είναι πλέον μια πολυτέλεια για «λίγους». Η χρήση του διαδικτύου εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την ψυχοθεραπεία, που μπορεί να γίνει εύκολα, οικονομικά, χωρίς περιορισμούς.

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε σε όλες και όλους την ψυχοθεραπεία του αύριο, σήμερα.

Στη Therapy Today έχουμε δημιουργήσει μια υψηλού κύρους ομάδα επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με έμπειρους ψυχολόγους, ψυχιάτρους και συμβούλους ψυχικής υγείας, με πιστοποιημένη εκπαίδευση σε ένα ή περισσότερα είδη ψυχοθεραπείας, που δραστηριοποιούνται νόμιμα από το δικό τους γραφείο/ ιατρείο.

Μέσω της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επιλέξετε την e-ψυχοθεραπεία που σας ταιριάζει από 6 διαφορετικά είδη (ψυχαναλυτική, γνωστική - συμπεριφορική, συστημική, συμβουλευτική, υποστηρικτική, θεραπεία μέσω τεχνών).

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ψυχοθεραπείας ζεύγους, συμβουλευτικής γονέων και συμβουλευτικής ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και οικογένειας. Στην περίπτωση που συναντήσετε δυσκολία στην επιλογή e-ψυχοθεραπείας, ο επιστημονικός υπεύθυνος της Therapy Today θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την καταλληλότερη για σας.

Ξεκινήστε κι εσείς ψυχοθεραπεία σήμερα με έναν πιστοποιημένο θεραπευτή, από την άνεση του χώρου σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Αν είστε ψυχοθεραπευτής/τρια, συνεργαστείτε μαζί μας! Μπορείτε να κάνετε συνεδρίες με άτομα που βρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, τις ημέρες και ώρες που εσείς θέλετε, χωρίς να μετακινηθείτε από το γραφείο ή το ιατρείο σας.