Το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το επερχόμενο τμήμα εκπαίδευσης Master Practitioner in Eating Disorders στην Αθήνα.

Η εκπαίδευση Master Practitioner in Eating Disorders

Η εκπαίδευση Master Practitioner in Eating Disorders είναι συνολικής διάρκειας 112 ωρών και πραγματοποιείται σε 7 εκπαιδευτικά Σαββατοκύριακα.

Υπάρχει δυνατότητα τόσο για Δια Ζώσης όσο και διαδικτυακής παρακολούθησης, ενώ όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευόμενοι έχουν την δυνατότητα On Demand παρακολούθησης σε επανάληψη των βιντεοσκοπημένων μαθημάτων 3 εργάσιμες ημέρες μετά το τέλος κάθε εκπαιδευτικού σαββατοκύριακου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχει γνώσεις, δεξιότητες και θεραπευτική καθοδήγηση για όλες τις Διατροφικές Διαταραχές, όπως υπερφαγικά επεισόδια, Βουλιμία, φόβος για την τροφή, Ανορεξία, εμμονή με αλλεπάλληλες δίαιτες.

Παρέχονται καινοτόμες και πρακτικές εκπαιδεύσεις προς Επαγγελματίες Υγείας που δουλεύουν με Διατροφικές Διαταραχές και παχυσαρκία σε ενήλικες αλλά και σε παιδιά. Οι εκπαιδεύσεις και η διδακτέα ύλη διδάσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με την αντίστοιχη εκπαίδευση του NCfED στην Μεγάλη Βρετανία στο οποίο ανήκουν και τα πνευματικά δικαιώματα.

Οι τίτλοι σπουδών για το Δίπλωμα Εκπαιδεύσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία πιστοποιούνται από το Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων και αποδίδονται απευθείας από το NCfED της Μεγάλης Βρετανίας.

Το πιστοποιητικό φέρει τη σφραγίδα του NCfED και της British Psychology Society, ενώ η διδασκαλία και η αξιολόγηση των εργασιών γίνεται στην Ελληνική Γλώσσα.

Σε ποιους απευθύνεται η εκπαίδευση

Η εκπαίδευση αφορά όλους τους επαγγελματίες υγείας που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους θέματα διατροφικών διαταραχών και παχυσαρκίας όπως:

  • Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους
  • Κοινωνικούς Λειτουργούς
  • Συμβούλους Υγείας
  • Διαιτολόγους – Διατροφολόγους
  • Ιατρούς
  • Νοσοκόμους
  • Φαρμακοποιούς
  • Αποφοίτους ΤΕΦΑΑ
  • Συμβούλους Διατροφής
  • Άλλες ειδικότητες Επαγγελματιών Υγείας

Η εκπαίδευση απευθύνεται επίσης και στο απλό κοινό, το οποίο θέλει να εμβαθύνει τις γνώσεις του επάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο και να κατανοήσει τον τρόπο λειτουργίας της πείνας και του κορεσμού και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του υιοθετόντας έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης και στάσης ζωής ως προς την διατροφή.

Ποιοι διδάσκουν

Το διδακτικό προσωπικό του ΚΕΑΔΔ πλαισιώνεται από καταξιωμένους Επαγγελματίες Υγείας με μακρόχρονη ενασχόληση επάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Στην εκπαίδευση συμμετέχουν επίσης και εξωτερικοί συνεργάτες που παρουσιάζουν τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα στον κλάδο τους σε συσχετισμό πάντα με τον αντικείμενο των Διατροφικών Διαταραχών.

Εκπτώσεις προεγγραφών

Στον ακόλουθο πίνακα απεικονίζονται οι εκπτώσεις στις προεγγραφές έως την έναρξη των μαθημάτων των Οκτώβριο του 2021.

Η θέση κάθε σπουδαστή κατοχυρώνεται με ελάχιστη προκαταβολή 200€. Παρέχεται επίσης δυνατότητα εξόφλησης του υπολοίπου ποσού σε 3 μηνιαίες δόσεις με καταληκτική ημερομηνία το προτελευταίο Σαββατοκύριακο της εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη συμμετοχή σας για να εκμεταλλευτείτε τις σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρει το ΚΕΑΔΔ για την κράτηση θέσης σύμφωνα με τις προσφορές Early Bird.

keadd

Εκδήλωση ενδιαφέροντος