Υπάρχουν φορές που αμφισβητείς τον εαυτό σου; Αμφιβάλλεις συχνά για τις ικανότητές σου; Πιστεύεις ότι δεν αξίζεις ως άνθρωπος;
Η υγιής αυτοεκτίμηση είναι η θετική εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου και είναι προσωπική υπόθεση. 

Καλλιεργώντας αυτοεκτίμηση

Η συμμετοχή σου στην ομάδα είναι η ευκαιρία για να μάθεις να αναγνωρίζεις και να πιστεύεις στην προσωπική σου αξία, να αγαπάς τον εαυτό σου, να αναπτύξεις δεξιότητες για να υλοποιείς τους στόχους σου, ενώ θα βοηθήσει στη μείωση συμπτωμάτων άγχους ή αρνητικής διάθεσης που ίσως βιώνεις.

Στην ομάδα συζητάμε το νόημα της αυτοεκτίμησης και πόση επιλέγεις να έχεις, την πίστη στην αλλαγή και την προσωπική ευθύνη, τα εσωτερικά και τα εξωτερικά εφόδια που σε στηρίζουν, τον εσωτερικό κριτή και πώς μπορείς να τον ελέγχεις, τα «πρέπει» των άλλων και πώς θα τα εμποδίσεις να σε επηρεάζουν, τις προσωπικές πεποιθήσεις που έμαθες να έχεις και όσες επιλέγεις τώρα, αλλά και τη διεκδικητικότητα που μπορείς να αναπτύξεις για να θέτεις όρια.

Τώρα είναι η στιγμή για να επιλέξεις τη ζωή που αξίζεις!

Ενημερωθείτε λεπτομερώς για τη Θεραπευτική ομάδα για την καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης ακολουθώντας το σχετικό σύνδεσμο

Λίγα λόγια για το θεραπευτικό κέντρο Roots Wellness Center

Το δίγλωσσο θεραπευτικό κέντρο Roots Wellness Center εξυπηρετεί το σύνολο της Αττικής με τρία γραφεία στην Άνοιξη, στην Καλλιθέα και στους Αμπελόκηπους. Παρέχει εξατομικευμένη ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική υποστήριξη, τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά από δίγλωσσους θεραπευτές, μέσα σε ένα ευχάριστο, ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον, πάντα με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.

Στόχος είναι να συμβάλλει στο να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της ζωής με σταθερότητα, σιγουριά, δύναμη και έμπνευση. Παράλληλα, προσφέρει αναγνωρισμένες συμπληρωματικές θεραπευτικές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων ολιστικών και εναλλακτικών τρόπων αντιμετώπισης.

Όλοι οι θεραπευτές του κέντρου ακολουθούν μια συνθετική προσέγγιση και είναι εκπαιδευμένοι στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία (Integrative/Eclectic Psychotherapy).

Η συνθετική προσέγγιση έχει ως αποτέλεσμα την εξοικείωση και εκπαίδευση του ψυχοθεραπευτή σε όλες τις θεραπευτικές προσεγγίσεις, ώστε να μπορεί να κάνει αξιολόγηση, να συνθέτει θεωρίες και τεχνικές ανάλογα με το αίτημα του εκάστοτε θεραπευόμενου και η παρέμβαση να αφορά σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

Η προσέγγιση αυτή, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξατομίκευση της θεραπευτικής πρακτικής σύμφωνα με τα αιτήματα και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ανθρώπου που αναζητά βοήθεια.

Η φιλοσοφία του κέντρου βασίζεται επίσης, σε μια σύνθεση ανάμεσα σε ψυχοθεραπευτικές τεχνικές και σε ολιστικές μεθόδους. Η ιδεολογία αυτή ονομάζεται Mind Body Medicine (Ιατρική Νου & Σώματος) και βάσει αυτής γίνεται ένας συνδυασμός μεταξύ των παραδοσιακών προσεγγίσεων στην ψυχοθεραπεία και την ιατρική με συμπληρωματικές/εναλλακτικές θεραπείες.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος