Το διαδικτυακό σεμινάριο «Άστο γι’ αύριο!»: Ξεπερνώντας την αναβλητικότητα στο χώρο εργασίας διοργανώνεται από το PSYCHOLOGY.GR, με εισηγήτρια την ψυχολόγο – ψυχοθεραπεύτρια, Άρτεμις Αντωνίου.

Σχετικά με το Σεμινάριο Αναβλητικότητας

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να λέει συχνά «θα το κάνω αύριο» για μια εργασία, κι αυτό το «αύριο» να αναβάλλεται συνεχώς;
Έχεις ποτέ νιώσει μεγάλη πίεση και άγχος για πράγματα που χρειάζεται να γίνουν και αντί να αρχίσεις να τα διεκπεραιώνεις υπεκφεύγεις προσωρινά μέσω της αναβολής;
Θεωρείς ότι αφήνεις συχνά τα πράγματα να συσσωρεύονται μέχρι «την τελευταία στιγμή» με συνέπεια να «σου φαίνονται βουνό»;

Έρευνες δείχνουν ότι η αναβλητικότητα ως συμπεριφορά μπορεί να έχει πολύπλευρες συνέπειες στο χώρο εργασίας. Τα υψηλά επίπεδα στρες, ο τραυματισμός της ομαδικότητας, η χαμηλή παραγωγικότητα είναι μερικές από αυτές.

Σε αυτό 2ωρο σεμινάριο οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη συμπεριφορά της αναβλητικότητας, για το πώς μπορεί να επηρεάσει τους ίδιους ή/και τους άλλους στο εργασιακό περιβάλλον, καθώς, επίσης, να ανακαλύψουν τρόπους διαχείρισης κάνοντας εφικτή τη δυνατότητα αλλαγής αυτής της συμπεριφοράς.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

  • Σε εργοδότες κι εργαζόμενους σε κάθε είδους επιχείρηση, εταιρεία ή οργανισμό, που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τόσο την ποιότητα των ενδοεταιρικών σχέσεων όσο και την ποιότητα των υπηρεσιών τους.
  • Σε ελεύθερους επαγγελματίες, κάθε τομέα, που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα συνεργασίας με τους πελάτες τους.
  • Σε κάθε εργαζόμενο/η που θέλει να μάθει περισσότερα γι’ αυτό το θέμα, ώστε να αξιοποιήσει καλύτερα το χρόνο, τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά του/της στο χώρο της εργασίας αλλά και (γιατί όχι;) κι ευρύτερα.

Συνοπτικές Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κόστος: 25€
Διάρκεια: 2 Ώρες
Διαδικτυακός χώρος συνάντησης: Ζωντανά στο Zoom
Ημερομηνία: 29 Μαρτίου2024
Ώρα: 18.30 – 20.30

Μεταβείτε στο PSYVERSITY για αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφή: Ξεπερνώντας την αναβλητικότητα στο χώρο εργασίας.