Πρόκειται για μία έρευνα για τις συνθήκες εργασίας των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, την οποία διεξάγει το Εργαστήριο Ποιότητας Ζωής του ΤΕΙ Κρήτης, με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Αργυρούλα Καλαϊτζάκη, Επικ. Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας και διευθύντρια του εργαστηρίου.

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα ψυχολογίας

Αξιολόγηση του ψυχοκοινωνικού περιβάλλοντος εργασίας των επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Εφόσον είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα, απαντώντας το ερωτηματολόγιο σχετικά με τις απόψεις σας για τις συνθήκες εργασίας σας.

Οι πληροφορίες σας θα μας βοηθήσουν να εξακριβώσουμε τα προβλήματα που σχετίζονται με το επάγγελμά σας με σκοπό τη βελτίωσή τους.

Οι απαντήσεις σας είναι απολύτως ανώνυμες και εμπιστευτικές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αργυρούλα Καλαϊτζάκη, Επικ. Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Διεπιστημονικής Προσέγγισης για τη Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής, ΣΕΥΠ, ΤΕΙ Κρήτης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η συμβολή καθενός/καθεμιάς ξεχωριστά είναι πολύτιμη για την επιτυχία της έρευνας!
Σας ευχαριστούμε!

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα ψυχολογίας: Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr