Εκ μέρους της ομάδας έργου STOP, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο ερωτηματολόγιο του STOP που επιχειρεί να καταγράψει παράγοντες που συμβάλλουν στην παιδική παχυσαρκία και στοχεύει στην εφαρμογή εναλλακτικών προσεγγίσεων και πολιτικών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Με τη συνεργασία σας, θα συμβάλλετε σημαντικά στην ποιότητα των δεδομένων που συλλέγονται και στην αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και την εφαρμοσιμότητα των προτάσεων του STOP.

Οι πληροφορίες σας θα συμβάλουν επίσης στην οργάνωση των επιχειρημάτων για την επίτευξη των στόχων της μείωσης της παιδικής παχυσαρκίας στην ΕΕ. Στη δεύτερη έρευνα των ενδιαφερομένων, περιλαμβάνονται επίσης ερωτήματα που σχετίζονται με τους δημόσιους διαγωνισμούς για την προμήθεια τροφίμων (καλύπτονται από το έργο Best-ReMaP).

Στο ερωτηματολόγιο, εξασφαλίζουμε την πλήρη ανωνυμία των απαντήσεών σας.

Τα προσωπικά δεδομένα και τα στοιχεία αναγνώρισης του οργανισμού σας δεν συλλέγονται από το ερωτηματολόγιο και η παρακολούθηση διευθύνσεων IP είναι απενεργοποιημένη. Όλα τα δεδομένα που θα συλλεχθούν με αυτήν την έρευνα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς των έργων STOP και Best-ReMaP. Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν με προσοχή και εμπιστευτικότητα.

Οι ερευνητικές εκθέσεις θα παρουσιαστούν στα ενδιαφερόμενα μέρη σε διάφορες εκδηλώσεις του STOP και θα δημοσιευθούν σε συνοπτική μορφή στους ιστότοπους NIJZ, ICL και στους ιστότοπους συνεργατών του έργου καθώς και σε επιστημονικές δημοσιεύσεις. Κάθε απάντηση είναι σημαντική και θα παρέχει μια πληρέστερη εικόνα των προκλήσεων της παιδικής παχυσαρκίας. Επομένως, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην έρευνα.

Η ολοκλήρωση της έρευνας δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 25 λεπτά.

Για τη συμμετοχή σας στην έρευνα ακολουθήστε το σύνδεσμο: Ερωτηματολόγιο του STOP

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο και τη διαδικασία συμμετοχής των ενδιαφερομένων, επικοινωνήστε στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συντονιστής του STOP: Καθ. Franco Sassi, Αυτοκρατορικό Κολέγιο Επιστημών Τεχνολογίας και Ιατρικής (ICL)
Συντονιστής των Best-ReMaP Coordinator και STOP WP10: Dr. Mojca Gabrijelčič, Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της Σλοβενίας (NIJZ)

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr