Η παρούσα έρευνα αποσκοπεί στην εκτίμηση των επιπτώσεων στην ψυχική υγεία από την εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής απόστασης, αυτοπεριορισμού, καραντίνας και απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας στον Ελληνικό πληθυσμό εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού SARS-Cov2.

Η έρευνα πραγματοποιείται από το ιατρείο του ψυχίατρου - ψυχοθεραπευτή Δημήτρη Παπαδημητριάδη MD, MSc και το σύστημα on-line αυτοβοήθειας και ψυχοθεραπείας CureClass

Η συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα είναι εθελοντική και ανώνυμη. Τα δεδομένα που θα καταχωρίσετε θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τον σκοπό της επιστημονικής μελέτης. Μπορείτε να αποσύρετε τη συμμετοχή σας οποιαδήποτε στιγμή με τη χρήση του μοναδικού κωδικού σας, που θα συμπληρώσετε στη συνέχεια.

Για την συμμετοχή σας στην έρευνα ακολουθήστε τον σύνδεσμο: Έρευνα ψυχικής υγείας στην πανδημία

Στοιχεία επικοινωνίας: Καρνεάδου 38, Αθήνα 10676. Τηλ: 2118000544 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σημείωση: Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας.

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Νίκος Μεταξάς

e psy logo twitter2Επιμέλεια & μετάφραση άρθρων, Τμήμα Σύνταξης Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr